Putovanja po izboru 70.000 turista

Turistička agencija "Travel House" objavila je jedinstveni katalog individualnih putovanja za predstojeću letnju sezonu, na čak 180 stranica. Katalog predstavlja najatraktivnije destinacije, koje je izabralo 70.000 anketiranih putnika iz Srbije. Ovo izdanje na srpskom jeziku nastalo je u saradnji s najeminentnijim stranim turoperaterima. Katalog je besplatan i dostupan u svih šest poslovnica ove agencije u Beogradu i Novom Sadu. 

Katalog prati trend dynamic packaging i predstavlja najrazličitije destinacije, hotele, načine prevoza i propratne sadržaje putovanja, u skladu s individualnim željama i mogućnostima klijenata. Pored mnogobrojnih korisnih informacija o putovanjima, izdanje je ilustrovano autentičnim fotografijama. U pripremi je i katalog za zimsku sezonu, koji će se naći u poslovnicama u septembru ove godine. 

- Ovo jedinstveno izdanje je rezultat naše želje da izađemo u susret brojnim klijentima, i uopšte, velikom broju zainteresovanih koji posećuju naše poslovnice. Naš katalog smatramo specifičnim i sveobuhvatnim turističkim informatorom, uz čiju pomoć svako može da pronađe i ostvari putovanje svojih snova. Stalnim klijentima kataloge šaljemo na kućnu adresu - izjavila je Vili Mitova, generalni direktor "Travel House". 

Osim srpskih izdanja, klijentima je na raspolaganju preko 50 kataloga na nemačkom jeziku, renomiranih turoperatora TUI, "Wolters", "Sertour" i "Meiers". Oni predstavljaju ponudu više od 10.000 hotela širom planete. Naslovljeni po destinacijama, konkretnim državama ili regijama, katalozi su bogati raznovrsnim i korisnim informacijama o putovanjima. "Travel House" ima preko 18.000 putnika godišnje, od čega je 6.000 stalnih klijenata.

("Pregled")

Pogledajte još