LAKO DO IZAZOVNOG POGLEDA: Kako da trepavice vizuelno učinite dužim i gušćim?

Guste i duge trepavice jedna su od bjuti stavki koju priželjkuju gotovo sve žene, te u želji da imamo što izazovniji pogled često pribegavamo korišćenju veštačkih trepavica, nadogradnji, kao i različitim tretmanima za uvijanje istih.

Međutim, uz ovaj jednostavan trik nećete imati potrebu da posećujete kozmetičke salone, niti da bacate velike sume novca na kupovinu veštačkih trepavica koje, uz to, nije lako ni zalepiti.

Bjuti stručnjaci savetuju da uz maskaru koristite samo još jedan prozivod koji će vizuelno produžiti vaše trepavice, a neće ih uništiti, a taj proizvod je bebi puder.

Nanesite jedan sloj maskare, zatim stavite bebi puder na štapić za uši i pređite preko trepavica. Na kraju dodajte još jedan sloj maskare da prekrijete tragove pudera.

Kada šminka oči, većina dama poseže i za ajlajnerom, a još jedan trik, kako savetuju šminkeri, može učiniti da vam oči više dođu do izražaja.

Bilo da imate braon, plave ili zelene oči, pokušajte da umesto crnog ili braon ajlajnera koristite tamno ljubičasti, koji će, kako navode, napraviti veliku razliku kada je u pitanju stavljanje vaših očiju u prvi plan.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Lepa i srećna
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još