ZVEZDE OTKRIVAJU: Kakvi su horoskopski znakovi kao muževi?

Ako ste u potrazi za potencijalnim mužem, u pomoć vam "priskaču" zvezde. Astrolozi otkrivaju kako se znakovi ponašaju u braku.

Ovan

Muškarci rođeni u ovom znaku su vođe, što znači da vole da budu glavni – i na poslu i u braku i u društvu.

Ipak, kao muževi, Ovnovi su i predani i strastveni. Osim toga, hrabri su i iskreni, ali od njih ne očekujte previše komplimenata. To ne znači da vas ne vole, samo im ponekad fale reči u komunikaciji.

U svakom slučaju, brak sa energičnim Ovnovima neće biti dosadan jer oni vole da isprobavaju nove stvari, a najdraži partner u eksperimentisanju su im supruge.

Bik

Bikovi su odani muževi. Na njih se uvek možete oslonoti. Kada se zavetetujete na večnu ljubav, budite sigurni da će se brinuti o vama, posebno u materijalnom smislu.

Traže stabilnost u svim segmentima života, pa tako i u braku. Pored toga, Bikovi su romantični, pažljivi, ali i promišljeni, pa će uvek dva puta razmisliti pre nego što nešto kažu.

Sa Bikovima tokom razgovora budite strpljivi. Imajte na umu, da kada jednom nešto isplaniraju, te planove teško menjaju.

Blizanci

Postoje dve strane muževa Blizanaca, u skladu s njihovim znakom. Sa jedne strane, zabavni su muževi i sa njima je lako razgovarati. Sa druge strane, pak znaju da budu jako nepredvidivi i teško se vezuju.

Međutim, kada se to desi, onda su verni partneri, koji će vam deliti komplimente. Motivisaće vas kad god se osetite loše, a život sa njim će biti pun iznenađenja.

Rak

Rakovi su poznati kao emotivne osobe. Dakle, ako uđete u brak sa Rakom, možete biti sigurni da će vas tretirati kao kraljicu. Neće zaboravljati vaš rođendan, godišnjice i druge važne datume.

Ne samo da je romantičan, već i brižan, pa će vam pomagati u kućnim poslovima, a da mu vi to prethodno ne tražite. Kada se osećate lošije nego inače, on će vam bez problema skuvati ručak. Ali, morate paziti da ne povredite njihova osećanja jer preko toga ne prelaze.

Lav

Hrabri i odvažni Lavovi žestoko će štititi svoje voljene osobe i brinuće se da se uvek osećaju sigurno. Hrabriće vas da ostvarite svoje snove. Tražiće partnerku sa kojom mogu da dele oduševljenje, a osim toga žude za pažnjom i ne vole da ih ignorišu.

Lavu samo odajte priznanje da je dobar suprug i voleće vas svim srcem. Još jedna stvar koju je dobro znati – pazite na Lavove kada idu u prodavnicu jer lako, ali stvarno lako troše novac.

Devica

Device su muževi koji će slediti svoje ambicije, ali će uvek imati i dovoljno vremena za svoju ženu. Biće i organizovani perfekcionista koji će čistiti i popravljati stvari po kući, te će uvek paziti da sve bude na svom mestu.

Međutim, upravo zbog težnje savršenstvu, mogu biti malo nazgodni kada nije sve po njihovom. Imajte na umu, jednom kada vas zavole, ovi muškarci će znati da vam to pokažu na najlepši način.

Vaga

Mirne Vage ne vole sukobe i jako su romantični. Ako se udate muškarca u ovom znaku, očekujte gomilu slatkih iznenađenja i poklona.

Imaju osećaj za stil, pa im neće biti problem da vam prave društvo čak i u šopingu. Vage su i pažljivi muževi koji pri donošenju odluka dobro procene sve prednosti i mane jer žele da izbegnu greške i kajanje.

Škorpija

Iako Škorpije često etiketiraju kao mračne i tajanstvene muškarce, iza svoje maske, kriju se strastveni i odani partneri.

Iako nije lako biti u braku sa Škorpijom, jer vrlo često potiskuju svoje emocije, kad vremenom izgradite odnos pun poverenja videćete da je romantičan muškarac koji će se u potpunosti posvetiti vašem braku.

Strelac

Brak sa ovim znakom je pun avantura i iznenađenja. Strelčevi su impulsivni i vole da žive u trenutku što ih čini zabavnim partnerima.

Učiniće sve da njihova supruga bude srećna i zadovoljna, ali i da joj život ne bude dosadan. Kada brak upadne u monotniju, spremni su da "začine" odnos, a posebno cene partnerku koja im daje slobodu. Takođe, vole svoju nezavisnost.

Jarac

Važan im je skladan i stabilan porodičan život, a da bi to postigli, žena im je na prvom mestu. Daće sve od sebe da ona bude zadovoljna.

Muškarci rođeni u ovom znaku jako ozbiljno shvataju ulogu muškarca kao glave u porodici i imaju snažan osećaj odgovornosti. Ako se udate za muškarca u ovom znaku, znajte da će vas štititi.

Vodolija

Muževi Vodolije puni su strpljenja i uvek će vas ceniti. U njihovoj glavi je puno ideja i planova kojima će usrećiti suprugu. I tokom svađa ostaju smirene i ponašaju se razumno. Velikodušni su i strastveni kada je u pitanju menjanje sveta na bolje.

Ribe

Muškarac rođen u ovom znaku je pravi gospodin i u njega se lako zaljubiti. Najemotivniji je od svih znakova i kada vole u potpunosti su odani.

Iako stidljivi u javnosti, muškarci Ribe iza zatvorenih vrata i te kako znaju da pokažu svojoj ženi koliko je obožavaju.

Ribe su i kreativni sanjari koji stalno razmišljaju šta bi još mogli da urade za svoju porodicu. Međutim, mogu da se uplaše kada se suoče sa stvarnom mogućnošću da neki plan ostvare, zato ih vi kao partnerka možete ohrabriti i usmeriti na put da ostvare svoje ciljeve.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još