ČUDNO: Džim Keri izjavio ljubav Emi Stoun na svom sajtu! (VIDEO)

Poznato je da se Džim Keri dugo borio sa depresijom i da jedan od (na velikom ekranu!) najsmešnijih ljudi današnjice je privatno sve osim jedne vesele osobe. On nikada nije krio da često oseća očaj i jednom prilikom je svoje stanje opisao sledećim rečima:

- Postoje usponi, postoje padovi. Ali svi oni su na neki način "izrezbareni" i "izravnati" u jedan nizak nivo očaja u kome živiš. Tu ne dobijaš nikakve odgovore, ali živiš OK. I možeš da se smeješ na poslu. Ali, to je i dalje očaj - otvoren je bio Keri u emisiji "60 Minutes" gde je otkrio da je "godinama bio na Prozaku koji mu je malo pomogao, ali je na kraju mora da se 'skine' sa njega".

Svoju borbu protiv depresije, Keri je nakon Prozaka nastavio putem duhovnosti i izričito negativnog stava prema kafi, alkoholu, lekovima i drogama.

Međutim, na video klipu koji ćete videti u nastavku, čini nam se da Džim Keri i nije baš sasvim OK. Mada, radi se o poruci, zapravo izjavi ljubavi i divljenja upućenoj mladoj i talentovanoj koleginici Emi Stoun (na fotografiji ispod), koju je Keri stavio na svoj zvanični sajt www.jimcarreytrulife.com. Čak i da se radi o jednoj od njegovih čuvenih šala, malo je... pa, najblaže rečeno, čudno sve to što on kaže i način na koji to čini.

(old_image)

Sve što ćete videti je pomalo zastrašujuće, posebno kada popularni glumac kaže "and the sex", zar ne? Da li je OK smešni čovek gumenog lica? Nadajmo se da je samo hteo da privuče pažnju...

POGLEDAJTE VIDEO: Džim Keri izjavljuje ljubav Emi Stoun!

Pogledajte još