Stanojević: Razmisliću o ostavci!

"Najbolje je da sve ovo prenoći, a za ostavku ima vremena. U svakom slučaju, ne bežim od činjenice da trener snosi veliku odgovornost za rezultate ekipe", rekao je Stanojević.

Šef stručnog štaba crno-belih kaže da tim nije imao sreće u dvomeču protiv prvaka Irske i da mu je teško da shvati kako su igrači propustili veliki broj idealnih prilika za postizanje gola.

"Večeras smo imali bar četiri-pet odličnih šansi i to je moralo da bude dovoljno da se pobedi ekipa kakva je Šamrok. I protiv Genka i protiv Šamroka pravili smo gluposti i zbog toga smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope", rekao je Stanojević.

Na pitanje novinara zbog čega večeras nije branio Vladimir Stojković, trener Partizana je odgovorio da on nije u formi, zbog čega ga ni selektor reprezenacije Srbije Vladimir Petrović nije pozvao u nacionalni tim.

VIDEO: Bruka Partizana u Humskoj!

Trener Šamroka Majkl O'Nil izjavio je da još ne može da veruje da je njegov tim eliminisao Partizan i da će igrati u Ligi Evrope.

"To nismo očekivali ni u najluđim snovima, jer mi imamo igrače koji nemaju stalne ugovore. Ovo je dan za ponos za mene, igrače i klub", rekao je O'Nil.

(FoNet)

Pogledajte još