HAOS U BELOJ KUĆI: Ana Ćurčić i Anđela Đuričić u brutalnom sukobu zbog Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima došlo je do žestokog sukoba između Ane Ćurčić i Anđele Đuričić. Ana ni ovoga puta nije uspela da sakrije suze.

- Izgleda da ti imaš veći problem sa mnom nego sa Anom - rekla je Žana Đorđević.

- Moja deca i Zvezdanova deca su isto. Sve što kažeš za moju decu, govoriš i za njega. Da li ti je to jasno? - upitala je Ana.

- Na kraju sam došla do zaključka kakva je kada me je pitala kako j*be Zveki. Nju je to zabolelo što smo mi imali odnos u sobi tu pored nje. Da imali smo odnos i to znaju svi. Šta je problem? Jel si mislila na svoju decu kada si se pljuvala sa njim pa posle grlila u izolaciji. Jel si se tad pitala za njih - kazala je Anđela.

- Zamisli Ivana moju decu kod kuće koja ovo slušaju. Ovo je sramota, kako ona mene vređa. Strašno - dodala je Ćurčićeva.

- Sve sam slušao. Nema tu mesta za šalu, što se Žana smeje na tu temu. Ja znam da bi ona dala lek i pored svega. Bila je i ranije u svađi sa nekima pa je dala lek. Ustala si ovde i bila si rekla da ovu ženu nećeš vređati. Ti nemaš opravdanja, naročito da spominješ njenu decu. Nemaš prava, ti možeš da pričaš sa Zvezdanom šta želiš ali ne smeš nju da podbadaš za decu. Sad diretkno hoćeš konflikt sa njom. Ne spominji nikome porodicu - rekao je Mikica Bojanić.

- Ja sam rekla Anđeli da ne ide ona po lek kako ne bi ispao problem. Ona je rekla ma idem ja, ne zanima me - rekla je Ana Spasojević.

- Zašto ona pominje moju porodicu u pozitivnom smislu a ja njenu ne mogu nikako? Vi meni ne pominjite ni u dobrom ni u lošem konteksu - upitala je Anđela.

- Ja sam samo rekla da kada bih ja gledala Anđelu kao njen roditelj da se saosećam sa njenim roditeljima - kazala je Ana i dodala:

- Nikada neću oprostiti ni njoj ni Zvezdanu za ovo što su izgovorili za moju decu. Ništa me više ne zanima, ovo im neću oprostiti.

Voditeljka je dala reč Jovani Tomić Matoroj kako bi to i prokomentarisala sukob Ane i Anđele.

- Nervira me to lobiranje, da osudimo ili ovo ili ono. Ja imam jezik i glavu da mislim šta hoću i kažem. Sad sam saslušala i jednu i drugu stranu. Slažem se sa Mikicom, ne treba da se šališ sa tim stvarima. Jeste provokacija, čim je namignula, da bi dobila reakciju od nje. Ovo je čista provokacija prema Anđeli, samo nisi trebala da se šališ, jer ćemo svakako da te osudimo za ovakvu šalu. Zvezdan mi je rekao da bez obzira što je Anđela bila iskrena 80 posto, da je to dovelo do sukoba te noći. Ako ti to koristiš kao oružije, a ja želim da stane, nemoj to da govoriš. Svako je na nešto ovde slab, ali veruj mi da kad imaš decu, to je nešto posebno - rekla je Matora.

- E, Jovana, samo da ti kažem, loše se osećaš zbog sebe, a ja se loše osećam zbog dece - rekla je Ana.

- Suma sumarum na kraju ispada ona loša, pravi loše Zvezdanu. Mića stalno ima ovakvu reakciju, ulazimo u konflikt, ona neće da nas posluša. Takvu narav ima. Ne možemo ovde da menjamo ljude - rekla je Matora.

- Danas sam ja mogao da uskačem pet puta Miljani kada je pričala o Maji. Kada završi onaj koji je podignut, onda neka neko kaže. Anđela da li je kriva ili ne, samom rečenicom da je to rekla je kriva. Prvo su dozvolili Ana i Zvezdan da se to zna, to ne treba ništa da se spomene. Anđela koristi sada nešto što je neverovatno bolno. Znate li vi šta znači to?! Njoj Anđela nije problem nimalo - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

- U pesmi se pominje: "Stoji dama, dok prolazi sa dr**om". Da, da, Ana to radi, peva tu pesmu dok ja prolazim. Mene zanima da ispoštuje da mi porodicu ne uzima u bilo koji kontekst - rekla je Anđela.

- Ti pokvareno igraš rijaliti - rekla je Ana.

- Ne, ti si došla da igraš rijaliti. Rešila si se monstruma koji te je, kako kažeš, polivao vodom, pa terao da vodite ljubav. Uramićeš me kao Dejan Filipa Cara. Ja sam ti sreću donela u životu, a tek ću ti je doneti. I treba da zaradiš za stan koji je Zvezdan zbog tebe prokockao - urlala je Anđela.

- Ja sve što sam rekla u ovom rijalitiju je puka istina i iza toga stojim punim glasom. Ja se ovde ne vodim anketama, ja se ovde, draga devojčice, vodim mojim životom. Ovo je moj život! - rekla je Ćurčićeva.

- Vi ste svesno došli u rijaliti i dali ste to da mi komentarišemo. E, to se zove igranje rijalitija. Kao što njegova žena (Janjuš) nije došla, kao i drugih - rekla je Đuričićeva.

- I šta je to tvoj problem? Tako si mlada, a tako si zlobna. Posle onoga što si rekla za moju decu, a sada mi želiš prvo mesto, ti nemaš ni morala ni ničega. Kraj priče sa tobom. Ti ne znaš ništa o njegovoj prošlosti, ja da ti kažem. Ne takmičim se sa Zvezdanom Slavnićem, ni jednog trenutka - rekla je Ćurčićeva.

- Da, takmičiš se, došla si ovde da ga ukanališ i da ga predstaviš nasilnikom - rekla je Anđela.

- Ja ovo ne bih ni zamislila da bi mi ovo Anđela rekla, neka pričaju ostali, samo neka mi ne diraju decu, a neka pričaju šta žele. Ja povoda, da ona kaže da sam nasilna majka koja bije decu, nisam dala - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još