ČVRST KARAKTER MOŽE DA NADMUDRI METABOLIZAM: Iva Štrljić otkrila tajnu vitke linije

Glumica Iva Štrljić, gostujući u emisiji "Vikend na K" na televiziji K1, govorilla je o svojim novim projektima, povratku Dijane Erski u seriju "Igra sudbina", ali i otkrila na koji način održava savršenu liniju.

- Pazim šta jedem. Nisam od onih koji mogu da pojedu sve, a da se ne ugoje. Imam hipotirozu odnosno smanjenu funkciju štitne žlezde od 16. godine i moj metabolizam je jako spor. Iako se za mene ne može reći kada me neko pogleda, ali sam dobar primer, kolika je važnost našeg karaktera, kada govorimo o ishrani. Mislim da čvrst karakter može da nadmudri i metabolizam. Ja vrlo dobro znam šta je ono, što će od namirnice lošije delovati na mene. Znam šta bih smela, a šta ne da pojedem - kaže Iva i dodaje šta voli da doručkuje:

- Nisam nutricionista i samo želim da mi oni ne zamere što ovo kažem, jer ne znači da ja to preporučujem, samo govorim kako se ja hranim. Volim da jedem povrće. Leti obožavam da doručkujem neko voće ili sladoled, a zimi ujutru jedem bademe, lešnike, orahe. Poslednjih dana stalno jedem puter od kikirikija. Volim puno da šetam i plivam, tako da time ublažavam kalorije koje unesem. Takođe, ujutru volim da popijem kafu sa bademovim mlekom - otkrila je glumica na televiziji K1.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivastrljicofficial/Instagram

Pogledajte još