One su se dobro udale

Jelena Jakovljević, Sandra Meljničenko, Ivana Berendika su najbolje predstavnice.

Manekenka Jelena Jakovljević udala se za šeika Saida bin Draija. Bivša mis Jugoslavije, posle nekoliko godina karijere modela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima udala se za Saida bin Draija, čije se bogatstvo procenjuje na nekoliko milijardi dolara.

Kad Jelena zamaše kukovima?

(old_image)

Saidova porodična kompanija "Bin Drai enterprajzis" bavi se uvozom čelika i građevinskog materijala, kao i izgradnjom, prodajom i iznajmljivanjem nekretnina, i to na najskupljim lokacijama u Dubaiju, piše "Blic".

Bivša misica na svoje ime ima lanac salona lepote za žene i muškarce, sopstvene kolekcije cipela, torbi i kaiševa, ali i luksuzni hotel "Park plejs".

"Modelsice" su nekad pevale "Pare, pare, pare volim samo pare, mojoj duši napaćenoj samo pare fale", a danas ne moraju da pevaju.

Dve devojke iz ovo bedna postale su milijarderke posle udaje. Sandra Nikolić udala se za ruskog bankara Andreja Meljničenko čije bogatstvo stečeno proizvodnjom uglja i mineralnog đubriva iznosi oko 6,2 milijarde dolara.

Sandrine pare ne mogu da stanu u jednu pesmu

(old_image)

Druga "modelsica" Ivana Berendika zaklela se na večnu ljubav mnogo starijem Tomasu Jermoluku, finansijeru popularnog internet pretraživača "Gugl". Sada živi u Majamiju u vili vrednoj sedam miliona dolara, a u nizu skupocenih poklona koje joj je suprug darivao izdvaja se mobilni telefon ukrašen dijamantima, plaćen pola miliona evra.

Manekenka i glumica Ivana Božilović venčala se s milionerom Endrjuom Fajerstonom, praunukom osnivača kompanije za proizvodnju guma "Fajerston".

Ivana ne brine ako joj pukne guma na putu

(old_image)

Da li je udaja za multimilijardera uspeh u životu? Uspešne žene ili, što bi se narodski reklo, sponzoruše?

Pogledajte još