NIJE MOGLA DA PODNESE KRITIKE SVOG DEČKA: Anđela Đuričić završila u suzama nakon što joj je Zvezdan Slavnić očitao lekciju pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Zvezdana Slavnića.

- Kako možeš da deliš posteljinu sa osobom koja ti je dala još 10 godina? - glasilo je pitanje.

- To je rekla u afektu, nije kao neki drugi, ona kada to uradi ona ugrize, jednostavno to uradi da zaboli, i to je to - rekao je Zvezdan.

- Ana, ostalo ti je sada još deset godina života - upitao je voditelj.

- Ona je za 24 sata rekla dve užasne stvari. Moram da kažem da je to ona, iako je rekla da to nije nikada izgovorila - dodala je Ana Ćurčić.

- Ja ću onda da nametnem pitanje za Anu kako je htela da provede ostatak života sa čovekom koji je tukao - rekla je Anđela.

- Šta imamo Zvezdan i ja to je do nas, a ona je rekla opet ono što ne treba - govorila je Ćurčićeva.

- To je sve izvučeno iz konteksta. Ja imam 24 godine, za mene tek počinje sve, on je muškarac, a ja sam žena - rekla je Đuričićeva.

- Je l' moguće da ti za neko pitanje za koje sam rekao da ne komentarišeš toliko... Reci da je afekat - rekao je Zvezdan.

- Ja sa isto govorila kao i tebi što sam objašnjavala. Ja nisam dobro, ja bih da odmorim, ja moram da spavam, bio je afekat - dodala je uplakala Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još