Tom Novy: Srbi podredili život zabavi!

U intervjuu za "Kurir", jedna od zvezda Belgrade Foam Festa - DJ Tom Novy, istakao je ono što mnogi već misle o Srbiji ili imaju takav utisak (da li je zaista tako, veliko je pitanje!):

- Volim kad ljudi život podrede zabavi kao što je to slučaj u Srbiji!

Međutim - na sreću ili ne zavisi od vašeg viđenja Srbije - Tom Novy je dodao da to nije jedini utisak koji je stekao o Srbiji, rekavši sledeće:

- Čujem da se kod vas živi teško, a s druge strane svi luduju kao da nemaju baš nijedan problem. Svi su pozitivno otkačeni, baš kao i moji utisci.

Poput mnogih zvezda pre njega, Tom Novy je rekao da ovde žene izgledaju fenomenalno, prethodno se našalivši da su "devojke kao i sve druge, bilo gde u svetu". Očigledno je znao da smo mi, iz nekog razloga, osetljivi na to, pa se odmah ispravio i rekao da se šali i istakao da su "žene fenomenalne".

Na svom nastupu na Belgrade Foam Festu, Tom Novy obećava, kako kaže, "ludački provod" i na pitanje "Kurira" da napravi poređenje između Ibice i Beograda rekao nešto što će oduševiti sve beogradske klabere:

- Beograd nema more! Sve ostalo je skoro isto. Verujte mi da noćni život ovde ne zaostaje za svetskim parti destinacijama, naprotiv.

VIŠE O: Belgrade Foam Fest

Pogledajte još