ĐURIČIĆEVA ZAKUKALA POSLE RASKIDA: Zvezdan Slavnić ostavio Anđelu zbog Maje Marinković (VIDEO)

Nakon što je nominovala Maju Marinković, zadrugar Zvezdan Slavnić odveo je svoju devojku Anđelu Đuričić u sobu za rehabilitaciju i tom prilikom saopštio joj da više ne želi da bude u vezi sa njom.

- Ne smem ni da pričam. Kako si me sada izblamirao, to je moje mišljenje - rekla je Anđela.

- Ti se sada dereš, neću više da budem sa tobom i neću te više blamirati. Imaš otvorene ruke da blamiraš samu sebe, a ne mene. Možeš da uživaš sama sa sobom. Pošto više ne vidim svrhu, tvoj bezobrazluk je otišao, ne znam... Uopšte te ne zanima moje stanje i moje mišljenje. Obećala si mi... Zbog tvog obraza trebalo je da ostaviš Maju. Čudno je da ono što najviše voliš i da za ono što si se satima svađala sa ljudima, jer si zaboravila, jer se Maja našla tu. Nije ti se Maja mešala, nego ja... Nisi ti zaboravila, nemam šta da pričam sa tobom, završili smo - rekao je Zvezdan.

- Ne deri se više na mene, završili smo. Uživaj sama sa sobom - dodao je Slavnić i izašao iz rehaba.

- Okej, okej - rekla je Đuričićeva.

Anđela je ostala sama u rehabu i počela da plače, a zatim da glasno kuka i jeca.

Nakon što mu je Lepi Mića preneo kako je Anđeli, Zvezdan se vratio u rehab kod bivše.

- Što ćutiš? Ja sam hteo da pričam večeras sa tobom, samo si me ubrzala... Tebi očigledno nije jasno da mi tvoja izglaganja samo prave veći problem i krš u glavi. Lupetala si juče. Ti se super ponašaš prema meni dok ne odemo tamo. Sve te puštam da vidim da li je moguće da se tamo tako ponašaš. Klinka si i nemaš blage veze sa životom. Ti ustaneš i tri sata se raspravljaš... I to sa Anom, Zoricom, lupetaš po tri sata. Pričaš morbidne stvari kao juče. To je nebulozbo. Sebično. Umesto da sedneš pored mene i budeš mirna. A ti uživaš da se svađaš. Ja te gledam i vidim da uživaš...

Anđela je zamolila Zvezdana da joj da reč.

- Je l' mogu ja da kažem nešto? - upitala je.

- Da, da naravno. Ne možeš da izdržiš, tebi je razgovor sa dečkom i pričanje za crnim stolom isti k**ac . Još jednom se razderi i izaći ću. Neće mi biti žao da plačeš do prekosutra. Nemoj da mi vrištiš, nemoj da se ponašaš tako. Ne dajem ti nikakave ultimatume, samo ti kažem da ovako ne mogu iz 150 razloga. Ne znam gde se gasiš, ne možeš da se ućutiš... - zapretio je Slavnić.

Đuričićeva je potom zamolila Zvezdana za još jednu šansu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još