Bred Pit spasao život statistkinji!

Na snimanju filma World War Z u kome popularni glumac Bred Pit tumači jednu od glavnih uloga učestvuje stotine statista, što znači da su, na žalost, nezgode neminovnost. Međutim, na sreću, postoje i muškarci poput Breda koji su spremni da "uskoče" kada je gusto.

Tako je tokom snimanje jedne od masovnih scena jedna statistkinja para i zamalo bila pregažena u stampedu. Kako navode svedoci sa filmskog seta, tragedija je izbegnuta kada je heroj Bred ugledao da je žena pala, pritrčao i pomogao joj da ustane.

- Nije imao vremena da priča s njom jer je u toku bilo snimanje. Ali, ona je kasnije rekla da mu je jako zahvalna. Pri padu je samo povredila koleno - ispričao je neimenovani izvor tabloidu "The Sun".

Iako "The Sun" često juri za bombastičnim naslovima po cenu da i nisu sasvim istiniti, mi želimo da verujemo da je sve bilo upravo ovako i da heroji sa velikog ekrana mogu biti heroji i u stvarnom životu. Inače, o Bredu se i priča kao o jednom veoma normalnom čoveku koga status zvezde i najpoželjnijeg muškarca uopšte nije promenio. U svakom slučaju, statistkinja će imati da ispriča i unucima kako ju je spasao Bred Pit lično.

POGLEDAJTE I: Još jedna holivudska zvezda u "herojskoj" akciji!

Koliko je intenzivna atmosfera na setu filma "World War Z" pogledajte u video klipu koji sledi...

Pogledajte još