ON NASEDA NA NJENE PROVOKACIJE: Anđela Đuričić prokomentarisala svađe Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Voditelj Marko Đedović sinoć je u Šiša baru tokom emisije "Zadruga - Izbacivanje" ugostio Anđelu Đuričić.

- Sad sam trenutno okej i dobro sam, ali mi se raspoloženje menja od situacije. Raspoložena sam jer sam u vezi sa Zvezdanom, meni je to jedini cilj. Sve ono zbog čega sam došla, plan ne postoji, otkako sam ušla u vezu sa njim vidim samo njega, koliko god to bilo dobro ili loše. Ja se osećam dobro kad sam sa njim i srećna sam i sve drugo sam stavila po strani. Sve sam priklonila Zvezdanu, ali svojevoljno jer sam ja dobro kad sam sa njim i zato sam dobro poslednjih par intervjua jer sam dobro kad sam sa njim - rekla je Anđela na samom početku.

- Šta se sinoć desilo na nominacijama? - pitao je voditelj.

- Mislim da se uvredio kao muškarac jer sam ostavila Bilala, jer sam jednom rekla da flertuje sa Majom i kako bi se on osećao da ja flertujem sa Bilalom. Ja sam bila izrevoltirana njegovom reakcijom jer sam poslala Maju. On je u pravu za stvari koje je rekao, Bilal je rekao da se mene odrekla porodica i ja sam njemu to prećutala, a Zvezdan je zamerio. Ja njemu nisam poverovala u te reči i ne bih nikad nikome, ja znam da se mene moja porodica nikad ne bi odrekla. Trenutno me mnogo više povređuje to što je bilo sa Majom i to pre sedam dana što je bilo, bila sam kod Filipa pričala, otišla kod Janjuša u hotel i meni to trenutno najviše ugrožava život. Ja Maju ne krivim, nikad neću, ali naravno da ću da pošaljem Maju - nastavila je Đuričićeva.

- Da li kad kažete da ne krivite Maju to samo kažete formalno? - pitao je Đedović.

- Doživela bih lično kad bih sa Majom imala bliži odnos, sa njom nikad nisam bila drugarica i bila sam samo korektna. Ona da je meni bila drugarica, ne znam kako bih reagovala, tu bi oboje nastradali. Ona letos kad je bila sa Filipom čuli smo se nas troje, sprdali se - govorila je Anđela.

- Je l' rekao da je ljubomoran na Bilala? - dodao je Marko Đedvoić.

- Ne, samo mi je rekao da sam ga jako ponizila u toj raspravi. Ja nikad na svetu neću da poverujem u tako nešto o mojoj porodici. Trenutno me Maja više emotivno košta, naravno da bih volela nju da ne vidim jedan dan u kući - rekla je ona.

- Kako komentarišeš sad Zvezdanov i Anin odnos? - upitao je voditelj.

- Jako mi je to teško da komentarišem, preozbiljne stvari se dešavaju i izgovaraju. Scene koje su bile pre dva dana daju potvrdu lošeg odnosa o kojem se pričalo. Videli smo neke loše stvari od Zvezdana prema Ani i to daje neku potvrdu za ono što je pričala. Ja ne smem da se umešam, ne mogu da reagujem. Čovek mene ne čuje kad je ona u pitanju. Ana zna da ga isprovocira i da ga dovede do ludila, što ne opravdava njegovo ponašanje. Nema šta on njoj nije izgovorio, ja to ne mogu da slušam. Ja to kad gledam pomislim da gledam čoveka koji je stariji od mene i ženu, kao neki roditelji tata izgovara mami stvari koje deca nikad ne bi volela da čuju. Što ste bili čitav život zajedno ako je takav vaš odnos? On naseda na njene provokacije, radi ružne postupke, a u dubini duše znam da nije takva osoba. Znam da on nije takav, osećam, on je u dubini duše dete. On najgore postupke ima prema njoj, meni je jako krivo. Za svaku ženu mi je krivo da vidim da joj muškarac to radi, da je vređa, ne želim ni da se prisećam jer mi je gadno. Nikad mi ružnu reč za nju nije rekao, samo da im se odnos svodio na svađe i da je tu bilo izbacivanje iz stana. Bilo je svega, 13 godina nije malo. Ja ne znam da li je taj odnos bio lep, iz njegove priče je bio lep, a iz njene prizme je u početku bilo lepo, a onda je iznela brdo stvari, pa je on nekim postupcima možda potvrdio neke stvari, nažalost u afektu - pričala je Anđela.

- Koliko je ljubavi trebalo da bude, ako je 50% stvari bilo ono loše? - pitao je Marko.

- Ana njega i dalje voli kao muškarca, šta nju zanima da li ćemo napolju da budemo zajedno? Sa njegove strane je prestalo, tu je ostalo poštovanje. Sve što je ona uradila za njega, svaka čast, a on je iz poštovanja ostao sa njom jer ja znam šta je on meni pričao i da je to izlapelo odavno. Ne bi se prevare ranije dešavale da je tu bilo strasti, koliko god bilo to bolno za Anu. Ne znam ja šta će meni sutra da se desi, već se svašta izdešavalo. Njoj je teško da se pomiri sa tim da Zvezdan nikad neće biti više nikad u njenom životu. Ona kao da hoće da mu da do znanja da ja nisam osoba za njega, što to radi ako je ne zanima Zvezdan? - dodala je Đuričićeva.

- Kako komentarišeš njen odnos sa Majom Marinović? - upitao je Marko Đedović.

- Ako ti ja smetam, treba da ti smeta i Maja i Janjuš jer je isto uradio svojoj ženi. Više neću da pričam u kući i da ne bude da sam ja za sve kriva - poručila je Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još