ASTROLOGIJA I MODA: Prolećni trendovi za svaki znak Zodijaka

Neki možda ne misle nužno da su astrologija i moda povezane ali to je daleko od istine. Čak i ako niste tip osobe koja ima urađenu natalnu kartu i ne prati horoskop, predlozi koje vam donosimo vam svakako mogu pomoći da napravite pristup ličnom stilu.

Istražili smo najbolje modne trendove za proleće/leto 2023. za svaki horoskopski znak na osnovu optimalnih boja, ličnosti i životnih pristupa. Smatrajte ovo svojim stilskim horoskopom za narednu sezonu.

OVAN

Ako će neko doneti toplotu ovog proleća to su definitivno Ovnovi koji se nikada ne plaše da rizikuju. Možemo vas videti u najrizičnijem trendu ove sezone a to je čipka.

BIK

Ako će neki znak dobro nositi opušteni ali luksuzni "vajb" to je definitivno Bik, koji ulaže u dobre komade koji traju.

BLIZANCI

Njihova promenljiva priroda i obilna energija im omogućavaju da ostanu rezervisani i zauzeti, zato uvek negde beže. Sasvim je prirodno da ih vidimo kako nose ovaj prolećni "nedovršeni" trend koji oličava njihovu energiju.

RAK

Rakovi su neverovatno intuitivni i uče da se oslanjaju na svoje emocije. Oni cvetaju na način na koji drugi znakovi mogu samo da sanjaju. Zbog posebnosti ovog znaka i sklonosti ka romantici verujemo da će nositi komade sa 3D cvećem.

LAV

Koliko god kliše zvučalo Lavovi su uvek u centru pažnje. Oni zrače energijom i to je veoma vidljivo kroz njihov izbor stila. Ovog proleća možemo očekivati da vidimo lavove kako se šepure okolo u zabavnim resama.

DEVICA

Opuštena priroda ovog znaka se odnosi na svaki aspekt njihovog života, uključujući i odeću. Ne prate nužno trendove već ulažu u dobro skrojene komade koji se lako nose. Savršen trend za ovaj znak je definitivno drapiranje.

VAGA

Vage se bore sa izborom svega od toga šta će jesti za ručak do toga koji su prolećni trendovi vredni svog vremena. Ali postoji jedan trend za koji ovaj znak ne sumnja, a to je prozirna odeća.

ŠKORPIJA

Škorpije se često tumače kao misteriozni znak. Ovaj znak živi u tamnijoj paleti boja i voli oštriji izgled, zato ih ovog proleća možemo videti u kožnim komadima.

STRELAC

Kažu da ne možete ukrotiti slobodoumnu prirodu Strelca i to je istina na neki način. Želja za istraživanjem je ono što će ovog proleća imati ovaj znak koji obuhvata "moto mami" estetiku.

JARAC

Ovi zemljani znakovi imaju utemeljeni pristup stilu. Pronalaze stil koji spaja modu i funkcionalnost, tako da ih možemo videti u hadnim kaki bojama.

VODOLIJA

Vodolije vole da razmišljaju van okvira kako bi kreirali jedinstveni stil. Metalik komadi visokog sjaja su pravi izbor za ovaj vazdušni znak.

RIBE

Zvanično smo ušli u sezonu riba i period prelaska iz zime u proleće. Ovaj kreativni vodeni znak voli funkcionalnost i lepotu, zato je svila savršen izbor za vas.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Harpersbazaar.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još