BOLE ME NEVIDLJIVE RANE: Katarina Grujić otvoreno o najtežem gubitku, podmetanjima i ljubomori

Pevačica Katarina Grujić prvi put je pred kamerama ispričala detalje iz života koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Katarina je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otvoreno govorila o ljubavi, ljubomori i podmetanju nogu, ogovaranjima i plasiranjima loših priča, suzama koje je prolila vraćajući se sa takmičenja i najvećoj sreći, promenama ali i najvećem bolu koji je do sada doživela.

Smrt bake za koju je bila veoma vezana bila je velika trauma.

- Baka je umrla pre jedno godinu dana. To je bilo jako teško jer sam ja celo svoje detnjistvo pre nego što sam krenula u školu provodila sa bakom i dekom iz Trstenika za koje sam ja bila jako vezana. I svu moju ljubav koju ja imam prema kulinarstvu i porodici i svemu tome nekako je dolazila od bake i deke. Baka me je mnogo čemu naučila u životu. Poslednjih par godina je živela sa nama u Beogradu, vodili smo računa o njoj i bili smo nerazdvojni. Najviše nas je iznenadila njena smrt jer je žena bila potpuno zdrava. Deda kada je bio bolestan, polako se gasio i očekivalo se jednog dana, i to je meni jako teško palo, a baka koja je imala 87 godina i koja sa Voždovca ide peške do Hrama, zapali sveću i vrati se peške, to malo ko može danas i sa 20 godina, a ne sa 87. Ona je bila živahna, nasmejana, puna vedrine, obožavala je mlade ljude to je bila jedna duša od žene. Iznenadila nas je njena smrt, osobe više nema, u sekundi se preokrene sve i više tu osobu ne možete ni da dodirnete ni da vidite. Teško je, ne pamtim da me je nešto za mojih 30 godina toliko pogodilo. Bila sam vezana za nju kao što sam i za mamu, a to je mamina mama. Koliko je i moju mamu sve to pogodilo, to je baš težak period bio - iskreno je rekla Katarina.

Pevačica je otvoreno govorila i o tome da u njenom života ima nevidljivih rana, te je na pitanje profesorke Slavice Đukić Dejanović da li je bole te nevidljive rane, iskreno rekla:

- Pa, bole. Bole, jer jednostavno, to su neke rane koje ja možda nikome u životu nisam ispričala...

Katarina je tokom emisije otvoreno pričala i o tome kako je još u periodu adolescencije podržavala estetske korekcije te i da je sa 20 godina uradila grudi kao i da je u tome imala podršku oca.

- Ja o tome otvoreno pričam, ako nekome nešto smeta na sebi, pa zašto da ne promeni to - kaže između ostalog folkerka.

Grujićeva je otkrila i koliku podršku ima i od majke kod koje svakoga dana dođe da popiju kafu i da joj izmami osmeh i vrati samopouzdanje.

O fudbaleru "Crvene zvezde" Marku Gobeljiću sa kojim je danas u braku pričala je sa osmehom i napomenula da sa njim želi da bude do kraja života.

Izvor: Blic.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još