TI SI IZROD, DOKAZALA SI DA SI PAČAVRA: Marija Kulić žestoko osudila ćerku Miljanu zbog pomirenja sa Lazarom Čolićem Zolom (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Marija Kulić očitala je ćerki Miljani Kulić lekciju zbog ponovnog odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Pametni ljudi okreću glavu na drugu stranu. Ti ideš sama - govorila je Marija.

- Dolazi i on, ja sam ga "zaklela" da mi ne prilazi jer nisam dobro, ako mu majka nešto znači - govorila je Miljana.

- Ti ne znaš da odbiješ nekog ko te guši, smara i koga ne možeš da gledaš? - pitala je Marija.

- On je rekao da ne dozovlim da nas ti razdvojiš jer ja bez njega ne mogu da živim - govorila je Kulićeva.

- Ti si glupača. On će bolje da se plasira od tebe jer nemaš svoje ja, a to je najgore za ženu. Dete glupo, govedo jedno glupo, mene ne interesuje ko će da bude u finalu, ako meni neko smeta i nekog ne mogu da gledam i neću da dozvolim da me ponižav. Ja od njega okrećem glavu i ne progovaram nijednu reč sa njim. Ti nisi za Nenada, nego za nekog da te pljuje jer si pačavra. Ti si svima dokazala da si pačavra. On se sa tobom takmiči, rešio je sa tobom da se takmiči. Motiv smo mu u rijalitiju ti i ja - rekla je Marija Kulić.

- Ja da te nisam čula da izgovoriš njegovo ime. Ti si izrod. Ko bi voleo da ima ćerku kao ti koja ide i trpi poniženje od smrdljivog Zolje. Svako ko kaže da je dobar neka ga odvede svojoj kući. Čovek ne zna da se okupa, je l' te nije sramota da radiš one stvari, a da mi pričaš da on smrdi? - govorila je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još