"High on Heels" na Orange žurki

Uz kombinaciju energične muzike, savršenog zvuka i prvoklasnog izvođenja pevača, muzičara i DJ-eva, atmosfera je tokom večeri u klubu "La Folie" bila dovedena do usijanja.

Čuveni ženski bend "High on Heels" postao je sinonim za dobar noćni život širom sveta. Popularni nastupi ovog benda u mnogim svetskim klubovima već devet godina posetiocima pružaju nezaboravnu zabavu.

Fenomen „Jägermeister“ tradicionalno privlači ljubitelje dobrog provoda, a gostovanje sastava "High on Heels" je još jedna potvrda da je „Jäger“, poznat po “divljim” žurkama i odličnoj zabavi. Ovaj brend takođe je jedan od najpopularnijih i nalazi se među top osam brendova alkoholnih pića u svetu.

(old_image)

Bend "High on Heels" je jedinstven sastav neverovatno talentovanih umetnica, DJ-eva, pevačica, violinistkinja i perkusionistkinja koje osvajaju publiku širom sveta već devet godina. Nastupale su u londonskom klubu Ministry of Sound, Hard Rock Hotelu u Makau, na dodeli Redken nagrada u Njujorku i otvaranju događaja One New Change u Londonu. Sastav je, takođe imao svoje performanse na Sajmu brodova u Dubaiju, u Nikki Beachu, na Formuli jedan, za kompanije Swarovski i Selfridges iz Londona.

Za više informacija o High on Heels, posetite www.highonheels.co.uk

Pogledajte još