Pešić: Pravimo tim za budućnost!

"Sada je glavni zadatak da napravimo dobru selekciju. Želim da formiram tim ne samo za ovu sezonu već za budućnost kluba, jer je poznato da ovoga puta ne ostajem samo godinu dana. Ipak za dobre odluke treba malo vremena", rekao je Pešić za sajt beogradskog kluba.

Do povratka u Beograd crveno-beli će na pripremema na Zlatiboru igrati tri prijateljske utakmice, dve protiv Slobode iz Užica i jednu sa OKK Beogradom.

Potom slede turniri u Kraljevu i gostovanje Lukoilu u Bugarskoj, a generalna proba biće u "Pioniru", nekoliko dana pre početka Jadranske lige i premijernog meča sa Hemofarmom koji je zakazan za 8. oktobar.

"Želimo da dovedemo igrača koji će pomoći ovim mladim momcima da budu bolji. Ali ponavljam, okosnicu tima već imamo i želim svima da pružim šansu da se dokažu. Jadranska liga će ove sezone biti jača nego ranije. Iako još ne može da se poredi sa španskom, ima potencijala da dostigne taj nivo", istakao je Pešić.

Strateg crveno-belih rekao je i da klub nije želeo da traži "vajld" kartu za učešće u Evrokupu.

"Ovo je mlad tim, odlučili smo da je za igrače bolje da prve sezone igraju samo domaća takmičenja. Kada budemo igrali samo jednu utakmicu nedeljno, ugovaraćemo neke prijateljske mečeve kako bismo razigravali one mlade igrače" zaključio je Pešić.

Beta

Pogledajte još