fbpx

Skriveni snovi

"Skriveni snovi" (OCULTO) je moderna psiho drama koja prati život troje ljudi koji se susreću na konferenciji za tumačenje snova. Naizgled slučajno povezani, Alex, Natalija i Beatriz, uskoro će se naći u ljubavnom trouglu koji postaje strahovito opasan, bolan i poguban za sve troje. Pitanje je da li želja za osvetom prevarene žene može da dovede do ludila i same smrti njene suparnice...
Film koji se na inteligentan i pomalo zastrašujući način poigrava ljudskim umom, simbolima i skrivenim značenjima, otkriva kako se lako prelaze granice kada poverujete da su vaši snovi postali stvarnost. I kako je, zapravo, lako manipulisati ljudima.
Glavne uloge tumače dve veoma zanimljive i različite glumice sa ovog područja, Laia Marull već prepoznatljivo ime u savremenoj španskoj kinematografiji  i Angie Cepeda, Kolumbijka koja tek gradi ozbiljnu filmsku karijeru, a publici je poznata po ulogama u španskim sapunicama, od kojih se jedna od najpopularniljih "Lus Marija" prikazivala i kod nas.
Reditelj Antonio Hernandez, pojavljuje se i kao scenarista, glumac i producent .Trenutno radi na jednom od najambicioznijih projekata evropskog filma - "Los Borgia", portretu krvave dinastije Bordžija, čiji su predstavnici, Česare i Lukrecija Bordžija i njihova surovost, bili inspiracija brojnim umetnicima do sada, a u planu je i filmski portret čuvenog Servantesa. 
Trajanje: 125 minuta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.