Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

Na drugom mestu liste albuma je album "Classic" Džoa Makelderija, a na trećem "21" Adel, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Reč 32 je na čertvrtom mestu, sa albumom "Black And White", dok petu poziciju zauzima Adel i album "19".

Ejmi Vajnhaus je na šestom mestu, sa albumom "Back To Black". Barbara Strajsend je sedma, sa albumom "What Matters Most", a na osmoj poziciji je grupa "Nero" i "Welcome Reality". Deveti je bend "Hard-Faj" i album "Killer Sounds", a deseta Rijana i "Loud".

Na drugom mestu liste singlova je "Feel So Close" Kalvina Harisa, treća je numera "Moves Like Jagger" benda "Marun Fajv" u kojoj gostuje Kristina Agilera, dok je na četvrtoj poziciji reper Reč 32 sa pesmom "Don't Go" koju je snimio sa Džošom Kumrom. Peta je pesma "Jealousy" Vila Janga, a na šestom i sedmom mestu slede numere "Jar of Hearts" Kristine Peri i "Heaven" Emeli Sande.

Bend "Rizl Kiks" je na osmoj poziciji, sa pesmom "Down With The Trumpets". Deveti je Ed Širan sa pesmom "The A-Team", a deseti Dejvid Geta i numera "Little Bad Girl" u kojoj gostuju Tajo Kruz i Ludakris.

LONDON, 29. avgusta 2011. (Beta)

Pogledajte još