RAZVELA SAM SE DA NAŠE DETE NE BI GLEDALO SVAĐE I GURANJA: Ana Nikolić progovorila o krahu braka sa Stefanom Đurićem Rastom

Odnos Ane Nikolić i njenog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste ne prestaje da intrigira javnost.

Par se razveo nakon što su dobili ćerku Taru, a Ana je sada za hrvatski radio "Ekstra.fm" progovorila o njihovom braku.

- Jedna od težih odluka u mom životu bio je razlaz sa Rasom. Tara nije tražila da se rodi, pa ni da gleda naš rokenrol način života. Svađe, prepirke, gurkanja. Tome je došao kraj kada je Tara došla u kuću. Tada je morao da dođe i kraj našem braku. Nisam želele da moje dete bude posrnula Britni Spirs. Računam na DNK da će nešto malo normalnije da pokupi s očeve strane - rekla je Nikolićeva, pa otkrila da dve osobe, kao što su Rasta i ona, nikako nisu mogle da funkcionišu zajedno:

- Ja sam sada Ana Đurić u dokumentima. Ja i Konstrakta, to je kosmos namestio. Što se Raste tiče, sve što me je očaralo, to me je i razočaralo. On i ja smo isti. On je moje ogledalo. Moj indigo. Dve iste osobe. Isti temperament. Ja sam jedno vreme povlačila ručnu, a on nije želeo. Dve iste osobe teško mogu da funkcionišu. Ja više imam istih karakternih osobina s Rastom, nego s rođenim bratom.

Nakon toga Ana je rekla da će joj naslednica biti na nju prava osvetnica, te da se već sada vidi da ima čvrst karakter.

- Moje Tara je rođena s karakterom. Karakterne osobine su nepromenljiva stvar. Ja sam je pustila da sama izbaci mleko, pelene, dudu. Kada smo ona i ja same, odlično se slažemo. Kada uđe treća osoba, nastaje haos. Ona je već velika zvezda, to mi je objasnila. Ima sve moje osobine, raste mala osvetnica u njoj. Tara donedavno nije ni znala čime joj se mama bavi. Pričala je kako je tata pevačica, a mama ide na posao. Nisam želela da zna iz razloga što nisam htela da me imitira. Ali to je u njoj. Sluhista je apsolutni. Ja se pravim luda jer ne bih volela da se bavi mojim poslom. Ukoliko ne bude talenat, ja ću joj reći: "Tara, nisi talanat." Ako bude. Uz nju sam. Ali prvo škola. Mog brata sam vezivala za stolicu da uči.

Ona ističe da joj posle smrti Marine Tucaković veoma teško da nađe pravu pesmu, te je pomenula bosanske repere Bubu i Džalu.

- Teško da ći više snimati albume jer moje Marine više nema. Ona je bila moj mentor. Dajem sve od sebe. Stalno sam u kontaktu s Bubom i Džalom, ali ni sami sa sobom ne znaju šta će, kao i ja. Muzika je promenila pravac i cilj. Muzika je otišla naopačke, kao i ceo svet - rekla je Ana i dodala:

- Muzika je postala biznis, zbog toga ja i kažem da su tu estradni privrednici, a ja sam u grupi umetnika. Ne pevam pesme u kojima se ne pronalazim. Prošla sam golgotu, pa su moje pesme pune emocija. Koleginice s kojima sam dobra, zovu me da traže mišljenje kada snimaju pesme. Ja ne grešim tada. Pogodim da li valja ili ne valja.

Izvor: Blic.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još