PRAVI SE LUD, DOVODI U PITANJE TO ŠTO IMAMO: Ana Ćurčić otkrila kakav odnos ima sa ćerkom i bivšom suprugom Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Zorica Marković i Ana Ćurčić sedele su u dvorištu i razgovarale o Aninom životu sa Zvezdanom Slavnićem. Ana je pevačici otkrila nove detalje odnosa sa bivšim mužem.

- Praviš od mene da sam nasilnica, da je došao da spušta sliku, kao da sam kockarka, ku*va... Šta sam ti rekla pre tri nedelje, šta će da radi?! Je l' sam ti rekla to?! Ali, ovo prevazilazi granice u mojoj glavi dokle je on spreman da ide. Rekla sam mu sinoć da ja ovo ne poznajem. Sreo je tog nekog druga, ležali su tamo, kaže da sam ja izgovorila njegovo ime, ja ne mogu da verujem da sam ja njega spomenula i da sam izgovorila. Taj dečko je mene pozvao iz poštovanja, ja sam im bila položajnik za Božić. To ti je onaj što si mi pričala da ga je čekala, pa ju je verio. On će sesti i reći sve što njemu misli, ali to ne znači da se oni neće čuti sa mnom, ali će im zameriti, jer ne možeš da budeš na njegovoj strani a da si dobar sa mnom... Pomenula sam mu druga i rekla sam da ću jedino za to da stavim tačku i za to se jedino kajem, jer za to može da bude hirošima. Ja njemu čim kažem činjenicu, on ne može da mi uzvrati, jer nema čime. Rekao je u jednom momentu da on može da kaže šta hoće, kao što sam i ja. Onda je rekao: "Ja mislim da si ti varala muža", ja mu kažem da zna tog čoveka i zna zašto smo se razveli - pričala je Ana, pa je nastavila:

- Pitala sam ga: "Gde ti je savest?", kaže on meni da ima savest. Za blagoslov sam mu objasnila, kaže on meni: "Ti si svesna da ja posle ovoga za blagoslov, ne bih Saru nikada pozvao". Gde je pokajanje, Zorice?! Ne možeš da kažeš: "Ja sam bio loš otac" i to je to, ti si sebe oprao. Ti dovodiš u pitanje moj i Sarin odnos?! On se kao pravi lud, kaže da ne zna da smo imali takav odnos. Moja deca, Sara i ja idemo zajedno na ručak, on ne ide... Zahvaljujući toj ženi, mojoj majci i Slavki, koliko je mogla, Sara je ovo danas što jeste. Samo ga je to molila kada je ulazila, da je ne pominje i ne meša, i da mene ne izda. Ja sam mu rekla da kada bude izašao i došao sebi, da će on mene tražiti. On skoči, ja mu kažem: "Čekaj, ne mislim da ćeš mes zvati, dolaziti ili pomiriti se. Ne, nego ćeš shvatiti koliko si se ogrešio". U prevodu ja sam njemu dno života, cinkaroš. Poenta je bila da se spusti lopta, a on meni opet kaže: "Dao bih ti pola para", ja mu kažem: "Zvezdane, da li ti pričaš sa Anom i da li su Ani bile pare bitne?". On bi oprao sad kao sebe od ovoga što je uradio tako što bi mi dao novac i pojeo vuk magarca. Je l' razumeš suštinu?! - pričala je Ana.

- Nema kraja - rekla je Zorica.

- Ima ako ćutim i slušam besede, da se ne suprotstavim ili nešto da iznesem, ali ako to njemu odgovara. Ja sam jedan izdajnik, cinkaroš u njegovoj glavi, a seti se kada sam ti rekla, vrlo dobro se seti, da će on iz svake situacije preokrenuti i u svojoj glavi napraviti svoj koncept da je on izigran i da je njemu loše. Nigde veze, Zorice - rekla je Ana.

- Ovde je sve počelo i sada kada si ušla, ovde je trebalo da se završi - rekla je Zorica.

- Onda smo došli do odgovornosti, kada sam krenula da pričam šta je odgovornost, tu je već krenuo da priča drugu priču. On sa mnom verbalno nikada nije mogao i to se vidi. Ne, kod kuće, ne pričam o ovome ovde - rekla je Ana.

- Ako mu je ovo način, ja onda stvarno ne znam šta da kažem... - rekla je Zorica.

- Nije mi on rekao, ali ja tako mislim... E, da, rekla sam mu da ću da kažem na način na koji treba kada me pitaju, bez ružnih reči i provokacija, ali sam mu rekla da kako god to da uradim, isti efekat će da bude. Jedini način je da se Ana ućutka. Ja ti samo kažem šta je njegova poenta...Nimalo morala, ni griže savesti, ništa Zorice. Veruj mi Zorice, ne može moja prošlost da nestane - nastavila je Ćurčićeva.

- Ne znam da li ti je ikada izgovorio ovako nešto u svađama, ti najbolje znaš - rekla je Zorica.

- Dosta nekih stvari, da, ali ove bljuvotine, nikada u životu. Njemu je to odbrana sebe: "Branio sam se". On to misli sto posto - dodala je Ana.

- Ja sam mu rekla, kao i tebi, ja sam tu što se toga tiče, jasna, e sad, možda mu oni pune glavu nekim stvarima - nastavila je Zorica.

- Ako njemu odobravaju sve, on tu dobija snagu i puni svoj ego - rekla je Ana.

- Sarina mama, ako je ikada za 18 godina, slovima i brojevima ti kažem, pozvala njega i rekla: "Potrebne su mi pare za Saru". Nikada! Pazi, nikada, onda razumeš. Nego ide žena radi tri posla, kao i ja dva, da ti ne kažem šta sam radila za svoju decu - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još