ON ME JE PRIMIO U KUĆU KADA ME JE ZVEZDAN NAPAO: Ana Ćurčić progovorila o odnosu sa bivšim suprugom i otkrila da li ga je varala sa Slavnićem (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Izbacivanje" voditelj Marko Đedović u Šiša baru ugostio je Anu Ćurčić. Njih dvoje rezgovarali su o izjavama Zvezdana Slavnića o njoj.

- Zvezdan je rekao da sam varala Acu Bulića i svog bivšeg supruga sa njim. Meni je žao što je moj bivši umešan u ovo, Zvezdan je pričao kako sam ja supruga varala prvo godinu dana, pa šest meseci, to je laž. Moj razvod je prošao civilizovano. Ja sada javno kažem da kada sam imala probleme sa Zvezdanom, vrata koja su mi bila uvek otvorena, bila su vrata kuće mog bivšeg supruga. Ja znam da je on sada jako ljut i moja deca jer je on uvučen u to i ja mu se izvinjavam. Što se tiče Ace, ja sam sa njim bila pre 26 godina, Zvezdan i ja smo se tada čuli telefonom, jeste mene Aca varao, a Zvezdan je tada bio sa Ksenijom, on i ja smo se sreli tada u Acinom kafiću. On i ja se nismo čuli, viđali smo se u školi, ali nisam mogla da se družim sa njim. Nakon raskida sa Acom, smo se mi godinu dana družili baš intenzivno, ja sam mu nabacivala ribe, meni nije jasno što je rekao to za Acu - rekla je Ana i dodala:

- Ja sam bila kockar, a sada sam ku*va. Sve vreme pričam o našem odnosu, on meni komentariše kako sam ja varala sve.

- Je l' on opravdava sebe na taj način - upitao je voditelj.

- On sve to radi da bi sebi napravio stanje u glavi da bi pokazao kako je on povređen. U svemu ovome, on govori sve kako njemu odgovara. On govori da sam ja lagala za nasilje. Ja nemam prava ovde da dođem, on misli da je trebalo da promenim kanal da ne gledam sve to, pa da je trebalo da dođem na sedam dana, a on na taj način pokazuje nemoć. Ovaj čovek sa kojim sam ja živela 13 godina, on ide đonom, ja se iskreno kajem zbog uvreda, jer ni toga nije vredan. On priča kako ima savest, ali se vidi da je nema. Meni govore da odbacim prošlost, ali ja ne mogu to tako lako. On radi samo ono što ga opravdava, čim kaže nešto o meni, izađe napolje na taj način se vidi da laže - rekla je Ćurčićeva.

- Da li on voli Anđelu - upitao je Đedović.

- Pa to ne znam, prija mu, ali poenta priče je da on nema nikakav stav ni o čemu. Njegov stav će se pokolebati za dve sekunde. Vidim njihov odnos, on njoj sve objašnjava, a mene ona ne zanima. Ja nju ni ne peckam, niti je vidim, nebitna mi je - rekla je Ana.

- Kako je došlo do vaše konverzacije sinoć? - upitao je voditelj.

- Pazi, on je meni rekao nakon onog haosa da želi da razgovaramo, pa me je pitao kako sam. Mene boli što je uvukao moju decu, mog bivšeg supruga u sve ovo, a to nisam htela. Nije ispao fer prema meni. Ja znam kako to utiče na moju decu, on zna kakav odnos imamo njegova ćerka i ja, mimo njega, a on govori kao kako on nije znao da smo mi bliske, to je takva laž. On je doktor manupilacije. Njegova manipulacija je nadmašila sve manipulacije koje ja znam - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još