ONA JE NJEGA JURILA, ON JE BIO NJENA ŽIVOTNA LJUBAV: Anđela Đuričić prokomentarisala odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Izbacivanje" voditelj Marko Đedović razgovarao je sa Anđelom Đuričić. Anđela je voditelju otkrila kako joj je u vezi sa Zvezdanom Slavnićem, a potom prokomentarisala i Anu Ćurčić.

- Nas dvoje smo navikli jedno na drugo, super nam je. Posle ova tri meseca smo skontali jedno drugo šta i kad i kako. Ja sam skontala kada treba da ga pustim i da popričam sa njim - rekla je Anđela, pa se osvrnula na odnos Ane i ZVezdana:

- Mnogo su to ozbiljne stvari, meni je drago kad ih vidim da ih rešavaju. Ja ne znam šta da kažem. Čudne se stvari dešavaju. Ona je njega jurila, on je njoj bio životna ljubav, a njih dvoje su stalno išli u odnose. Naime, ona je išla od jednog do drugog, on lepo kaže da ju je varao - reka je Anđela.

- Veruješ li u njene priče? - upitao je voditelj.

- Verujem i njoj i njemu. On je meni rekao da je fizički kontakt kod njih bio obostran. Bilo je tu svega, po Zvezdanovim pričama - dodala je Đuričićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još