MISTERIOZNI BAŠTOVAN ZA KOJIM ĆE GLEDATELJKE POLUDETI: Miloš Mićović progovorio o ulozi u seriji "Zakopane tajne"

Serija proslavljenog scenariste Žarka Jokanovića "Zakopane tajne" počinje sa emitovanjem na televiziji Pink 20. marta u 21 čas, kada će se gledaoci upoznati sa neverovatnom pričom koja ih je već zaintrigirala. Misterija u samom nazivu serije, visokobudžetni set, scenario koji potpisuje autor najgledanijih serija Žarko Jokanović i fenomenalna glumačka podela -dovoljan su razlog da gledaoci širom regiona željno iščekuju 20. mart i početak emitovanja serije "Zakopane tajne" na televiziji Pink.

Među oko 67 glumaca, koji su za sada angažovani na seriji "Zakopane tajne", nalazi se i Miloš Mićović, mladić koji se pored modelinga bavi i glumom. Miloš je otkrio kakva je atmosfera, ali i da li je zadovoljan uslovima na setu.

- Za sada mi je ovde veoma lepo i prijatno, mislim da je ekipa odlična, svi se dobro slažemo. Scenografija je odlična, sve ovo deluje veoma skupo i veliko, u skladu sa pričom. Nemam nikakvu zamerku, uslovi su odlični - rekao je Miloš.

Miloš u "Zakopanim tajnama" igra Relje Stokuće, zgodnog baštovana zaposlenog u vili porodice Doder. Iako smo pokušali da od Miloša saznamo koje tajne Relja krije, on je ostao tajnovit – u skladu sa svojim likom, ali i imenom serije.

- Relja je jedan zgodni baštovan koji se "muva" po kući, poprilično je misteriozan lik. Naravno, ne mogu mnogo da otkrivam, ne zove se serija "Zakopane tajne" za džabe - rekao je Miloš, ali nije želeo da otkriva da li će i sa kim imati neki ljubavni odnos.

Foto: TV Pink/Promo

Na pitanje šta je to presudilo da bez razmišljanja prihvati ulogu u seriji "Zakopane tajne", koja preti da postane jedna od trenutno najpopularnijih.

- Privukla me je glumačka postava i priča koja je veoma interesantna, zanimalo me je kako će sve to da izgleda, zvučalo mi je primamljivo - kaže Mićović.

Miloš je otkrio šta je, prema njegovom mišljenju, najveći adut serije "Zakopane tajne".

- Sigurno da je adut dobra priča koju je Žarko uradio, dakle scenario, a i tajne koje treba da otkrijemo. Biće tu zapleta i raspleta, to je jedan od razlog zbog kojih gledaoci treba da gledaju "Zakopane tajne" - rekao je Miloš.

Kakve tajne krije baštovan porodice Doder i kakva će biti njegova uloga u njihovim životima, ali i kakvi to usponi i padovi, zapleti i raspleti čekaju ovu bogatu porodicu i sve one sa kojima će im se ukrstiti putevi, saznaćete ako budete uz seriju "Zakopane tajne", koja će se od 20. marta emitovati svakog radnog dana u 21 čas na televiziji Pink!

Autor: Nadlanu.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još