LEPŠE MI JE BILO U ZATVORU NEGO SA TOBOM: Zvezdan Slavnić žestoko ponizio Anu Ćurčić (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Ana Ćurčić osamila se na doku, a za njom je došao i Zvezdan Slavnić i započeo raspravu.

- Što nećeš da budeš normalna, što si toliki kreten - rekao je Zvezdan.

- Normalna sam, nikad normalnija - rekla je Ana.

- Rekla si da si došla da pobediš strah prema meni, meni je to nenormalno. Rekla si da si došla da me spasiš. Što si me pustila u krevet i pustila da te ljubim u obraz - rekao je Slavnić.

- To je bio trenutak nedostajanja i sto hiljada emocija - rekla je Ana.

- Ti nijednu stvar koju ti je neko rekao, kao i ja, čim nije po tvom ti odmah skočiš - rekao je Zvezdan.

- Zorica ne utiče na mene nijednog trenutka. Što je napadaju kad je njen cilj da izađem oporavljena, izlečena i zdrava - rekla je Ćurčićeva.

- Tebi će sve da se okrene naopačke zbog tvog ponašanja - rekao je Zvezdan.

- je l' ti mene poznaješ? Ne pričam ja o tebi ni sa kim osim sa Zoricom. Sa Necom pričam o Frojdu, snovima, psihologiji. Sa Brendonom i Slađom o putovanjima. Ja sam polupana i sje*ana i ti to i te kako znaš - rekla je Ana.

- Držala si me kao taoca više od pet godina - rekao je Slavnić.

- Bio si mi drug, umeo si da me smiriš, da razgovaraš sa Ivom kad je bila u tinejdž ludilima - rekla je Ana.

- Kako to kad nisu smeli da pisnu od mene - rekao je Zvezdan.

- To je i te kako bilo. Ali ako me pitaš koliko lepih trenutaka imam i koliko si me uvažio kao ženu, nemam puno. Kupio si mi karte za Džibonijev koncert, ali da si me voleo, mazi i pazio kao ženu i te kako sa mnom nikad nisi bio - rekla je Ana.

- Je l' se pitaš što? - pitao je Zvezdan.

- Sramota je da me pitaš to. Ti si deset meseci prema meni bio nenormalno dobar, a po mom mišljenju si bio normalan. Ovako kako se sada ponašaš, ni tada se prema meni nisi ponašao - rekla je Ana.

- U zatvoru mi je bilo mnogo bolje nego sa tobom u nekim delovima - rekao je Slavnić.

- Šta je bilo sa parama? - pitala je Ćurčićeva.

- Kockali smo. Da, mi. Ti si sve, a šta sam ja dobar bio? Nemoguće je jer ti ne bi mogla da budeš 13 godina u strahu. Okej, bio sam dobar prema tvojoj deci. Šta sam sa tobom? Imali smo mi probleme i sa tvojim mužem, razvod, tvoji lekovi... Zamisli kako mi je bilo u glavi, ja sam povratnik i ti možeš da me strpaš u zatvor ovako, klošarko. Slušaj me, pretrpeo sam gnusne laži, cinkarenje i mogao sam da odem na robiju. Spominješ mi dete da me isprovociraš, je*em ti mater kretensku, padobrancu. I tebe da gurnem isto bih u zatvor, klošarko. Što mi radiš to, klošarko, pričaš kako si povređena, a 60 dana mi to radiš. Navodiš me... - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još