ZVEZDAN JOJ JE VAŽNIJI OD RODITELJA: Anđela Đuričić priznala da nikada ne bi ostavila Slavnića, čak i ako joj porodica zameri vezu sa njim (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Anđeli Đuričić.

- Kako to sad odjednom praviš scenu da hoćeš poziv sa roditeljima? - upitao je voditelj.

- Nisam ja pravila nikakve scene, samo sam htela da znam da li su živi, zdravi, pošto imam neke ružne snove, nisam rekla sa roditeljima, već sa drugaricom Aleksandrom, više puta sam ih sanjala. Stalno sam u nekom strahu jer su mi loši snovi. Jako - govorila je Anđela.

- Prošle sezone si bila tako snažna i nisi uopšte tražila poziv, sada su ti očigledno potrebniji nego ikada, šta misliš u kom smislu bi se taj poziv odrazio na tebe? - upitao je Tanasijević.

- Pa poziv kao poziv mi je bitan da vidim da li su zdravi, nema šta ja bih ostala sa Zvezdanom u vezi, da mi kažu da ga ostavim i nešto ne bih to uradila - rekla je Đuričićeva.

- Rekao sam joj da je sama birala i da mora da se nosi sa tim, živa je i zdrava, to je tako, ne treba da drami, ne vidim razlog da ljudi sada prave bilo kakvu dramu - rekao je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još