KAO DA SMO SVE VREME ČEKALI JEDNO DRUGO: Milica Dabović progovorila o ljubavnoj vezi sa Milanom Cvetinovićem

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović gostovala je u emisiji "Puls Srbije" i podelila svoju priču o odnosu sa sestrama Anom i Jelicom, te progovorila o novoj ljubavnoj vezi.

Milica i njena sestra Ana se mnogo vole i nerazdvojne su.

- Mi smo imale tu slogu u odnosu. Ja sam rano otišla od kuće i svaki put kad sam se vraćala jedva sam čekala da je zagrlim i vidim - započela je uspešna sportistkinja i otkrila kakav je odnos imala sa sestrama.

- Ana i ja smo jako slične. Uvek smo igrale zajedno, sve smo radile zajedno. Taj naš odnos je doprineo da se osvoji olimpijska bronza i evropsko zlato - kazala je Dabovićeva, a u nastavku ispričala kakav je odnos imala sa drugim članovima porodice.

- Žao mi je što sa najstarijom sestrom Jelicom nemam bolji odnos. Ona je obično krivila roditelje, ako ti je to već smetalo, zašto si onda otišla, zašto nas četvoro nije držala uz sebe? Negde smo se udaljile. Ona je imala svoje stavove i prioritete. Četvoro dece, četiri probisveta, ja se divim mojim roditeljima. Moja mama je heroj, a i otac. Ana i ja imamo jednog oca i jednu majku, prosto tako smo odrastale, mi volimo da držimo porodicu, i držimo se zajedno.

Dabovićeva se osvrnula i na svoju sportsku karijeru.

- To je surov sport. Ana i ja smo se svega odrekle u životu, zbog košarke. To je bio naš prioritet, ali sve smo žrtvovale zbog košarke. I dan danas, do prošle godine, kad promašim koš, nisam mogla to da podnesem, to mi je bilo najbitnije, jer sam mnogo uložila u to. Dok ne ubacim 100 puta, ne idem sa terena.

Takođe, kada bi mogla da vrati film unazad, promenila bi sve.

- Promenila bih sve. Ne bih promenila sestrinski odnos, možda bih još češće išla kući, što se slažem da je bilo nemoguće uz vreme koje košarka iziskuje. Ali ja sam se rodila za košarku. Lopta mi je bila najbolji prijatelj ceo život. U jednom trenutku je tata prodavao sve stvari iz kuće da bi nas prehranio, i to je jedan od pokretača, ali nije mi bio potrebno toliko novca koliko sam uzimala. Menjala bih sad i privatni i poslovni život. I loš izbor menadžera, kao da sam birala najteže - rekla je Dabovićeva.

Poznata čerrdesetjednogodišnjakinja o trenutnom momku nije želela mnogo da priča.

- Desio se Milan. Srećna sam što se desio, jako je rano da komentarišem i pričam o njemu. Suvišno bi bilo. Kao da me je sve vreme čekao, kao da smo čekali jedno drugo. Teško je poverovati muškarcima. Ja sam sa Stefanovim ocem želela samo dete. Prošlo je pet godina, to je prošlo, jedan vetar, pokušala sam, nisam bila zaljubljena. Sad sam shvatila šta je ljubav, a pre nikada nisam volela - ipak je otkrila Milica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još