Našminkajte se kao Adel!

Popularni britanski brend "Topshop" izbacio je nedavno ograničenu seriju ruževa čiju nijansu su nazvali "Rumor Has It". Radi se o kremastoj bledoj nijansi koja se romantično može opisati bojom koja nastaje "kada se ruže raspu po blatu muzičkog festivala Glastonberi".

Verovatno je i naziv nijanse "Rumour Has It" (u prevodu "Priča se") tu sa dobrim razlogom. Ova nijansa, iako nije zvanično povezana sa pevačicom koja je s albumom "21" osvojila brojne nagrade i naklonost publike, veoma podseća na stil po kome je poznata Adel.

Ako želite da imate uzbudljive, a nežne usne poput Adel, potrebno vam je 18 američkih dolara da ovaj ruž naručite preko Interneta. Inače, upravo na Internetu, zapravo na YouTube-u njen način šminkanja, koji je elegantan, senzualan, ali prirodan, inspirisao je brojne devojke da naprave tutorijale "Kako se našminkati kao Adel?". Jedan od tih tutorijala možete pogledati OVDE! Kao što vidite, tajna je upravo u toj specijalnoj boji ruža, jakim trepavicama i znalačkom korišćenju ajlajnera.

Nadajmo se da će Adel inspirisati i ostale modne kuće svojim stilom, ali pre svega činjenicom da je ona prelepa dama krupnije građe kojoj to savršeno stoji ne sprečavajući je da uživa u modi. Upravo zato mnogi vole njen stil - izgleda prirodno, ali uvek sređeno i drugačije. Kao, na primer, na sledećem live nastupu...

Pogledajte još