OVO DOŽIVLJAVAM KAO SAMOUBISTVO: Zvezdan Slavnić besan na bivšu suprugu Anu Ćurčić zbog ulaska u "Zadrugu" i iznošenja prljavog veša iz njihovog braka (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević razgovarao je sa Zvezdanom Slavnićem.

- Kad ćeš se pomiiti da je Ana ravnopravni učesnik "Zadruge" i da živite pod istim krovom? - pitao je novinar.

- Kad smo pod adrenalinom ne mogu da verujem da je ona ovde, nemam šta ja da se pomirim jer sam svestan, ali kad imam tako neku priču ili se zagrejem onda pomislim i dođe mi - rekao je Zvezdan.

- Pretpostavljam da njen ulazak, pa potom i informacije o sebi osećaš kao vrstu izdaje - rekao je Tanasijević.

- Doživljavam ga kao samoubistvo. To je jedina stvar u koju bih se kladio da ne bi ušla, kao što bih i svoj život stavio da ne bi rekla šta je rekla, ali videćemo dokle će da ide. Moj plač, vrisak, bes i bol su pokazatelj koliko me je zabolelo. Svestan sam šta sam uradio i koliko je boli, a još sam svesniji kad je ovde pored mene - rekao je Slavnić.

- Sa jedne strane si svestan da si je povredio i da je boli, i želiš da ti kaže sve, a kad je rekla da nema pravo da iskaže bol, rekao si: "Možeš da mi objasniš i imaš pravo da se izjasniš u svakom ćošku", u prevodu da se zavuče od kamera - rekao je novinar.

- Ona stalno ne može da iznosi bol, a iznosi je već dva meseca. Da mi je rekla da svaki dan hoće da sedimo i pričamo tri sata to bi se završilo za sedam dana i iznela bi svoje. Ovde ima 300 kamera sad je u hotelu i može u kameru da kaže šta joj je u duši. Ne radi se tako kako ona radi. Ona ide sa Zoricom i možda tad tamo kaže, već 60 dana je mogla da kaže i da izbaci šta je boli, ona je ovde dva meseca - rekao je Zvezdan.

- Rekao si više puta Ani da kaže bar jednu istinu o sebi. Koje to istine očekuješ da čuješ? - pitao je novinar.

- Ne očekujem ništa jer je rekla ništa. Nijednu ozbiljnu stvar koju sam je pitao nije potvrdila. Ja sam stao na one dve stvari i neću ići dalje. Rekao sam joj danas kod Filipa da i ona meni pomogne. Bilo je 15 dana gde me je Bog pogledao da ne uradim nešto zbog njenih provokacija. Šta god da kažem i izgovorm ona govori da je manipulišem. Neka kaže da je ona nešto uradila. Ja sam pokušao i lepo, pomerio se od Anđele i opet mi je je*ala majku i jednostavno sam stao - rekao je Slavnić i dodao:

- Ona je od prve veze još naučila stvari koje se rade i ne rade. Bila mi je verna 105 posto i nikad mi nije bilo palo na pamet da je proveravam. Rekla mi je da uđem i pokažem da nisam monstrum. I onda ona dođe i pravi me u monstrumom. Niko me nikad nije izbacio iz takta osim Nece i Pece zbog čokoladice. Ne bežim od toga i rekao sam da sam bio neveran, priznao sam, a zašto onda ona meni ne prizna neku stvar. Ne umanjujem njenu bol, ja sam potpuni krivac. Da je ona čista sto posto bilo bi glupo da ja pričam bilo šta.

- Da li je kockala jer je volela da okuša sreću ili jer je morala zbog tebe? - pitao je novinar.

- Ne želim da kažem ništa više o tome. Kad bude odgovorila na jednu stvar, i ja ću pričati dalje. Kad bude ustala i rekla nešto što će meni da skine ljagu, da ona malo vrati, ja sam priznao da sam kockao. Nisam uradio ništa loše osim što sam povredio ženu - rekao je Zvezdan.

- Rekao si da se Ana pripremala za rijaliti, koja je tvoja ocena za to? - pitao je Tanasijević.

- Nije ona mogla da se priprema, samo te neke stavri, podrške. Dovoljno stavri je izrečeno, ja sam dovoljno rekao, a nisam ništa rekao za nju. Kad nastavi da trtlja i ja ću. 760 puta je negirala za kocku i zaklela se u decu. Ona mene gleda i ja znam njenu istinu. Kaže da nije znala da đuskam sa ribama u diskoteci, a mi na splavu i ona gleda kako igram sa njih 30 - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još