UTERUJE MI STRAH U KOSTI: Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić u žestokom sukobu zbog kocke (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević razgovarao je sa Anom Ćurčić. U njeno izlaganje umešao se Zvezdan Slavnić i njih dvoje ušli su u žestoku raspravu oko kocke.

- Koje su te stavri sad začudile i navele na preispitivanje? - pitao je novinar.

- Spustio je loptu i potpuno drugačije priča, dobre savete je dobio od koga god. Rekao je da ga znam od devetnaeste godine i da se samo smirio, a nije promenio - rekla je Ana.

- Rekao je da je tebe povređivalo okruženje vođeno predrasudama i da ga smatra monstrumom, a da ga sad ti ovde praviš monstrumom - rekao je novinar.

- Bila sam svedok mnogih situacija kad pričaju o Zvezdanu, a ne znaju me. Želela sam da ispriča tu priču o kojoj ne želim da pričam. Ja sam konkretno za to pričala, za taj događaj, tu tragediju - rekla je Ćurčićeva.

- U kojoj meri te boli to da je rekao da si i kod kuće mogla da odboluješ svoju bol? - pitao je novinar.

- On kad kaže da nije očekivao da se pojavim ovde i pričam o nama i vanbračnoj zajednici. On zna koga je imao i koliko sam uvek bila uz njega, a ovo smatra izdajom jer sam ovo iznela i smatra da sam stavila tačku što se tiče njega. Ja ne bih oprostila, niti ću - rekla je Ana.

- On je rekao da se ova prevara desila napolju verovatno bi oprostila - rekao je Tanasijević.

- Ne, ja da sam saznala i za onu prevaru napolju ostavila bih. Ne treba meni niko da diriguje gde ću da odbolujem, radim to kako se osećam i ne bih voelela da mi se zamera to - rekla je Ana.

- Šta ti je od svih etiketa, ku*ve, kockarke i loše majke najviše boli? - pitao je novinar.

- Da sam loša majka, pa ku*va, pa kocka. Naravno da me najviše boli da sam loša majka iako vrlo dobro zna kakva sam. Pričom o kocki i ruletu ušli bi u dublje teme koje ne želim da načinjem. Ja kockar nisam i nikad nisam prokockala bilo šta svoje. Išla sam i iši smo iz razloga da zaradi. Ja sam rulet apsolvirala sedeći godimnama i gledajući njega - rekla je Ana.

- Nisam rekao da je kockar već da voli da se kocka. Jeste kockala za sitne pare kad je sama išla po ruletima, a išla je sigurno. Ja sam ovde igrao dva puta za svoje pare. Meni je velika stvar ovde bila da se ne napijem i ne sednem za rulet, to su dve velike stvari za mene - rekao je Slavnić.

- Ovde ništa ne može da prokocka - rekla je Ćurčićeva.

- Nama je ovde hiljadu dinara kao 100 evra napolju. Ovde je bezopasno, zašto onda ne igram. Je l' misliš da je bar to pohvalila? Ne. Ja ću zatvoriti usta i sve što me budeš pitao za nju, neću odgovoriti ako mi kaže da nijednom nije otišla na elektronski rulet sama - rekao je Zvezdan.

- A ko je bio na telefonu? Pitam te. Sram te bilo. Sad ću da pričam ja sve za kocku ako hoćeš - rekla je Ana i dodala:

- Ja sam sedela i molila Boga i trošila vreme da preživim jutro kako ćeš ti izaći. Ko ti je čuvao novac po koji si došao posle tri sata da prokockaš. Ne uvlači me u smrdljivu kocku.

- Ja tebe molim samo... Što ne dogovori je l' bila - rekao je Slavnić novinaru.

- Ti samo želiš da umanjiš šta si mi uradio u životu. Trista puta sam ti rekla da odeš na pet dana i rehabilituješ se. Budi go*no, slobodno. Izazivam te, pričaj o meni. ovo je pokvareno i perfidno - rekla je Ćurčićeva.

- Da li ste zbog Zvezdana ostali bez para i krova nad galvom ili ste vi taj kockarski par? - pitao je novinar.

- Sram te bilo Zvezdane, vidiš dokle si doveo sa svojom pričom da mene pitaju ovo. Ja sam zbog kocke propatila. Preuzmi dogovornost šta si uradio zbog kocke. Nikad sama nisam išla u kazino u Ušću - rekla je Ana.

Ana i Zvezdan ponovo su ušli u sukob.

- Za šta te ja cinkarim ovde? - pitala je Ćurčićeva.

- Ja ne mogu, stavrno. Ona mi kaže da ja upletem ljude koje ne mogu. Pričam o stvarima koje bih rado rekao da nisam cinkaroš. Šta glumiš, pi*ko jedna lažljiva - vikao je Zvezdan.

- Uterivanje straha u kosti ti je normalno - rekla je Ana.

- Ne kuni se u decu - vikao je Slavnić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još