Nataša Bekvalac u vezi sa albanskim biznismenom?

- Dosta ste pisali, dosta toga znate, a ja ništa više ne bih komentarisao o Nataši Bekvalac i sebi - rekao je kratko lbanski biznismen Ćazim Osmani, poznatiji kao Feliks.

Nataša i Ćazim, trebalo bi prema pisanju "Kurira" da se za nekoliko dana ponovo sretnu u jednom gradiću na jadranskoj obali.

- Oboma razdvojenost teško pada, jer ne mogu jedno bez drugog. Feliksu je mnogo žao Nataše i svega kroz šta prolazi u Srbiji. Čuju se nekoliko puta dnevno i sitno broje do novog sastanka - saznaje ovaj list .

Za razliku od Feliksa, Nata nije bila dostupna novinarima. Izvor blizak pevačici, prema pisanju "Kurira" tvrdi da ona, otkad se vratila sa nastupa u Švajcarskoj, ne izlazi iz kuće u Novom Sadu.

(old_image)

- Nataša mnogo pati zbog pompe u javnosti koja prati njenu vezu sa Ćazimom - kaže sagovornik.

Niti je Nataša znala ko je on niti je on znao za nju. Upoznali su ih zajednički prijatelji, ne sluteći da će se između njih roditi ljubav na prvi pogled.

- Mnogo su se zaljubili jedno u drugo, ali Nata trenutno prolazi kroz pakao. Roditelji su joj strašno ljuti, pa s njima gotovo da i ne komunicira. Mnogi prijatelji su joj okrenuli leđa zbog Feliksa, jer osuđuju što je u vezi sa Albancem - piše "Kurir".

Kako se priča, Nataša i Feliks su se upoznali na koncertu Davida Gete u Hrvatskoj, nakon čega je Nataša otišla u Crnu Goru. Usledili su brojni Feliksovi pozivi ...

Pogledajte još