Anđelina Džoli: Ne udajem se i nisam trudna!

Anđelina Džoli (36) je i dalje veoma vredna, kako privatno kao majka šestoro dece, tako i profesionalno kao rediteljka-debitant sa filmom U zemlji krvi i meda (In the Land of Blood and Honey) koji se, pored ostalog, snimao u Bosni.

O planovima za budućnost Anđelina je vrlo kratka i jasna:

- Nema tajnog venčanja. Nisam trudna. Ne usvajam dete u ovom momentu.

Poznato je da joj životni parner Bred Pit velika profesionalna podrška, što je dokazao boraveći sa njom na setu tokom snimanja njenog rediteljskog debija.

- On je pun podrške. Ali, teško odvojiti osobu koja te voli od kritičara, tako da ne mislim da je uvek fer sudija.

(old_image)

Poslednjih meseci puno se pričalo o Anđelininom filmu "U zemlji krvi i meda" u kome igraju i naše glumačke zvezde među kojima su i Rade Šerbedžija, Nikola Đuričko, Branko Đurić-Đura, Goran Jevtić i Miloš Timotijević. Kako je rekla magazinu "Vanity Fair", režiranje ovog filma joj je promenilo pogled na glumu.

- Bred misli da ću sada postati noćna mora... Imala samo toliko dobro iskustvo da on misli da ću sada biti nestrpljiva sa rediteljima, što već jesam.

Mnoge je zaintrigirala radnja filma "U zemlji krvi i meda" koja se fokusira na to kako je bosanski rat uticao na ljubav jednog para. Na pitanje kako je krenula rad na tom scenariju, Anđelina kaže sledeće:

- Imala sam grip... Morala sam da budem odvojena od dece na dva dana. Bila sam na tavanu kuće u Francuskoj. Izolovana, samo sam šetala. Ne gledam TV i ništa mi se nije čitalo, pa sam počela da pišem. Krenula sam od početka ka kraju. Nisam znala kako drugačije.

Anđelinin rediteljski debi, kako je najavljeno, u američke bioskope stiže 23. decembra i mnogi ga s nestrpljenjem očekuju. Verovatno i oni koji se potajno nadaju da će ova ljubavna priča biti "politički obojena".

Foto: Mert and Marcus

Pogledajte još