ĐURIČIĆEVA SKAKALA OD SREĆE: Anđela i Zvezdan slave tri meseca ljubavne veze, Slavnićevi roditelji zajedno poslali čestitku i poklone (VIDEO)

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić danas slave tri meseca ljubavne veze. Obezbeđenje je u pab unelo poklone njihovih fanova.

Đuričićeva je bila oduševljena kada je videla tortu, slike i mnoštvo poklona.

- Jao, moji Bungiši, hvala vam puno - rekla je Anđela.

Nakon što je obezbeđenje unelo poklone za tri meseca veze Anđeli i Zvezdanu, ona je našla poruku koju su napisali njegovi roditelji.

- Sve što je na papiru istina je. Srećna mesečnica, Slavica i Moka - pročitala je Anđela i krenula da skače od sreće.

Nešto kasnije, Zvezdan je stigao u pab gde je Đuričićeva gledala poklone koje su njih dvoje dobili od fanova. Slavnić nije skidao someh sa lica kada je video poklon koji je dobio:

- "Ma to nije istina", kaže ona gospođa. Važi što nije: "Nije to Makijev rukopis". Ono juče nije bio njihov rukopis, a ovo danas jeste - rekao je Zvezdan.

- Presrećna sam - govorila je Anđela.

U jednom trenutku Zvezdan je ušao u raspravu sa Đuričićevom jer ga je ona primoravala da se zajedno zahvale fanovima na poklonima.

- Ti nećeš da se zahvališ ljudima, meni nije jasno šta hoćeš ti - govorila je Anđela.

- Neću zajedno da kažem, hoću sam - rekao je Slavnić.

- Dobro, zahvali se ti - rekla je Đuričićeva.

- Hvala vam svima, nije trebalo toliko da mi kupujete. Voleo bih sve da vas upozznam, drago mi je što ste shvatili ko je ko. Volim vas sve - rekao je Zvezdan.

- Ja bih samo da dodam da se zahvaljujem svima i mnogo sam ponosna što vas imamo - rekla je Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još