BILI SMO PRESTRAVLJENI: Svetlana Ceca Ražnatović progovorila o zdravstvenom stanju Dragiše Gudelja koji je imao zastoj srca

Dragiša Gudelj, rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, završio je u bolnici nakon što je kolabirao na terenu. U 11. minutu prekinula se utakmica između njegove "Kordobe" i "Rasing Fenarola" zbog jezivih scena.

Hitna pomoć je momentalno reagovala i odvela ga na intenzivnu negu u bolnicu zbog zastoja srca, nakon čega su stigle informacije da je Gudelj stabilno.

Svetlana Ceca Ražnatović, majka Anastasije Ražnatović, devojke Nemanje Gudelja, ovim povodom se oglasila, te istakla da su svi porodično bili prestravljeni zbog toga što se Dragiši dogodilo.

- Svi su bili prestravljeni. Stvarno smo se prepali, on je jedan zdrav, mlad momak. Drago mi je da se odmah povratio. Želim mu sve najbolje, kao što želim i svojoj deci - rekla je Ceca na snimanju emisije "Zvezde Granda".

Folk zvezda prokomentarisala je i svoj odmor u Španiji, kod ćerke Anastasije.

- Fenomenalno je bilo. Kako može da bude kod ćerke i budućeg zeta. Željku je bilo još sjajnije nego nama. On je dete koje stalno pravi šou - rekla je pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još