ISTERAO TE JE IZ KUĆE SA DVOJE DECE: Zvezdan Slavnić žestoko udario na prvi brak Ane Ćurčić i progovorio o njenoj prošlosti (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić žestoko su zaratili i izneli šokantne detalje iz zajedničkog života

- To se zna da si ostavila decu gladnu. Što se tiče Italijana, to je čista prevara. Njen indijanac od oca nas je u to uvalio. Nikakva zarada, to je bilo preživljavanje. Moja majka ima neku šifru, bolest, slične su im šifre. Ona je to uradila i ako je znala da ja nemam gde da živim. Znala je da ulazi u nešto što nikako ne može da uspe - kazao je Zvezdan.

- Ko je upropastio posao sa kafom? - upitao je voditelj Darko Tanasijević.

- Ja sam ekonomista i vrlo dobro znam šta pričam. Ja sve transparentno imam kako je plaćena kafa. Mi smo od para od kafe i živeli. Kada nam se proširio posao, nama Italijani nisu više davali pare bez garancije. On je tad već uveliko hteo da proda stan. Slavica i ja smo se borile da se stan ne proda. Njega je jako zabolelo što su Italijanima date te pare. Kao i svaki kockar, on je hteo da vrati svoje pare - govorila je Ana.

- Ona je sa 14, 15 godina već živela kod dečka. Jedna mala ku*va koja je tamo sedela. To joj je majka dopustila. Varala ga je sa mnom, to je ceo grad znao. Vodio je nju i još dve, tri ku*ve. Ona je bila najveća sramota grada Beograda. On je ka*ao, varao je, njoj varanje nije strana stvar. Zvala me je svakog dana - rekao je Slavnić.

- Aco, molim te se oglasi, tvoja prva ljubav te to moli - rekla je Ana.

- Ja sam te voleo. Ti si mene kupila tvojim prijateljstvom - kazao je Zvezdan.

- Koliko godina je imalo tvoje dete kada si otišao od žene? - upitala je Ćurčićeva.

- Jeb*ću ti mat*r za ove provokacije - rekao je Slavnić.

- Zamisli šta je ona sve radila. Ja sam dvesta puta i doneo pare u kuću. Ona je kockala sa mnom. Ne kažem da si kockar, nego da si kockala sa mnom - kazao je Zvezdan.

- Ja kockar nisam. Koliko sam te puta molila da ne ideš. Moja i Acina prijateljica iz detinjstva, ona zna celu priču. On dobro zna šta je kocka uradila od njega, a onda od mene. Čekala sam te kao Boga - rekla je Ana.

- Sad ja treba da kažem kako si ti mene ovde maltretirala. Varao ju je prvi, razvalio ju je. Ja sam je varao, prešla mi je iz zezanja. Meni je onda neverovatno da ona dođe ovde i sve ovo uradi. Došla si ovde mene da kanališ i da se svetiš - pričao je Zvezdan.

- Pre nego što si otišao, ostavio si mi dug od 6.000 evra. Zvezdan Slavnić kada dobije pare od kocke, to izgleda ovako. On voli pare više od svega na svetu. Ja sam sa njim bila u raju i paklu. Ti si bre jedno go*no odvratno - rekla je Ćurčićeva.

- Otišla je od muža sa dvoje dece, zbog mene. Isterao ju je iz kuće sa dvoje dece. Tvoja deca nisu ostala na gajbi gde su živela. Bez para, bez ičega. Dobija tada napade panike. Ja sam sa njom poslednje dve godine imao haos. Žute banke nisam imao. Nije znala za sebe - pričao je Slavnić.

- Ana je u svom tom išla, doprinosila i radila - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još