Nedostupni i neodoljivi

Bad boy - privlačan kao magnet, a opasan

Od svih tipova muškaraca, bad boy je najpopularniji. Ima nešto neodoljivo u tipu za kojeg znamo da nije dobar za nas, jer žene na njih idu kao pčele na med. Neki momci nisu u suštini bad boyevi, a njihov stav je samo fasada koju je lako probiti, ali ako je tip koji ti se sviđa konstantno hladan ili nikada ne želi da priča s tobom, vreme je da pronađeš nekog boljeg tipa.

Oženjen muškarac - švaler

Žene koje su u vezi s oženjenim muškarcem uvek imaju neki izgovor - nije srećan, on je taj koji vara, a ne ja, i slično, no činjenica je da ništa od toga nije važno. On verovatno neće ostaviti ženu, a i ti bi trebalo da se zapitaš želiš li biti odgovorna za propast nečijeg braka. Postoji i mogućnost da mu ti služiš samo kao dokaz da je još uvek privlačan ženama. U svakom slučaju, oženjeni muškarac je nedostupan tip frajera koji moraš izbegavati.

Frajer na daljinu - dalje od očiju dalje od srca...

Ne govorimo da veze na daljinu ne funkcionišu, jer postoje primeri u kojima ljubav prevladava i veliku kilometražu između vas, ali udaljenost može učiniti vezu vrlo teškom, i izvući najgore iz tvog dečka. Ako si ti ta koja se stalno trudi, a on ne pokazuje nikakvu nameru da se što pre vidite, vreme je da razmisliš koliko ti znači veza, i koliko ti značiš njemu.

(old_image)

Fizički tu, emocionalno ko zna gde

Veza na daljinu je mnogo lakša od veze u kojoj je partner fizički kraj tebe, a emocionalno sasvim daleko. Možeš se truditi do besvesti, ali ako je tvoj dečko odlučio ispred sebe da postavi zid, nećeš moći da ga srušiš, a ljubav nikada neće dostignuti svoj puni potencijal - jer on to neće dopustiti.

Alergičan na vezivanje - postoji li lek protiv ove alergije?

Ako si dugo u vezi s tipom koji jednostavno ne želi preduzeti korake za postavljanje veze na višu razinu, on se verovatno boji vezivanja, a sebe treba da upitaš jesi li spremna da teraš nekoga na nešto što očito ne želi.

Tip za jednu noć - lovac

Ovaj tip voli da lovi, a jednom kada dobije ono što je hteo, opet će mu se probuditi želja za lovom, no ti nećeš više biti lovina. Osim što je ovakvo ponašanje opasno iz zdravstvenih razloga, emocionalno je isrpljujuće, a sigurni smo da ne želiš biti samo još jedna na popisu devojaka s kojima se može pohvaliti na pivu s ortacima.

Nepouzdan frajer - beži koliko te noge nose!

Najgora vrsta tipa je upravo onaj koji je nepouzdan. Ne dolazi na dogovor, ne želi se obavezati i nije ga briga. On je kombinacija svih navedenih tipova do sad, a iako se potajno nadaš da ćeš ga promeniti, budi sigurna da nećeš. Čak i ako uspeš na kratko, brzo će se vratiti na svoje staro ponašanje, a ti ćeš ostati povređena.

Pogledajte još