PRESREĆAN ZBOG PODRŠKE RODITELJA: Zvezdan Slavnić progovorio o pomirenju majke Slavice i oca Zorana nakon 30 godina (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Zvezdanu Slavniću.

- Koliko te je obradovala vest o pomirenju majke i Moke? - upitao je voditelj.

- Kako me nije obradovala. Oni se 30 godina nisu videli, ja sam bio sedmi razred kad su se razveli. Tih narednih 5 godina su bili u kao kontaktu i posle toga nekih 20 godina se nisu čuli osim što su se videli u gradu nekoliko puta, ali nisu prišli jedno drugome. Zato sam bio šokiran, bilo mi je neverovatno. Ana mi je rekla jednu informaciju, da je bila kod doktora koji je mojoj majci zamenio terapiju i da joj je stanje jako dobro. Tad sam shavtio da je sve moguće - rekao je Zvezdan.

- Je l' bi im nešto rekao - rekao je Tanasijević.

- Voleo bih da se čuju i sprdaju jedno sa drugim. Ne znam da li su se videli, ali bi mi bilo drago da ih po izlasku izvedem na ručak - rekao je Zvezdan.

- Šta misliš da ih je ujedinilo? - pitao je voditelj.

- Koliko god da moja majka voli Anu što je neosporno, i obrnuto, ipak sam ja njeno dete, jedinac. Ona i otac gledaju na ovo kako gledaju. Zoran je, Moka je jako objektivan i ceo život je govorio sve realno i za mene. Verovatno mu je sve ovo teško palo i to ih je spojilo. Nije ih lep razlog spojio. Verovatno ta moja priča da ću da idem kod Matore, pa da se vratim ovde. Ja sam ovde prošetao stolom jer sam pitao Necu i dali su mi tri verzije, prva da u 46. godini ovako čovek sa 746 modrica ne treba da izgleda i ne sme tako da rešava stvari - rekao je Slavnić.

- Ana je imala teoriju da su pisma nemoguća, ja sam negde zaključio da si ti mislio da Ana nije najsrećnija ako su se oni pomirili - rekao je Darko.

- Kad je došlo da je to tačno, prvi papir sam joj pokazao da bi shavtila da radi pogrešne stvari i da joj objasnim da nije normalno. Tu su napisana dva imena koja je pozdravljala i uradila nešto jako ružno. Džoniju sam rekao da je čuva kao svoje kad sam odlazio, a ona mi je rekla da je on sto puta više uradio nego što sam tražio - rekao je Zvezdan.

- I Šmizla je isto - dodala je Ana.

- On je dečko sa tribine i nije uopšte bibliotekar. Ona sad cokće i to je bolest koja se zove "ne znam šta radim i apsolutno sam pala sa marsa". On je namestio mene kod nje za 200 evra za neku ribu. Ima četiri osobe koje su isto tad bile u šoku kao i ja. Samo mi je bilo da joj pokažem da greši u svojim tripovima. Opet nisam mogao da potvrdim Slavičin rukopis, a njena prva rekacija je: "Maki, to nismo mi" i ja sam otišao - rekao je Slavnić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još