SA TOBOM RASKIDAM, A TI PRIZNAJ KAKAV SMO DOGOVOR IMALI: Ana Ćurčić i Anđela Đuričić u žestokom sukobu, Zvezdan Slavnić prvoaprilskom šalom izazvao totalnu pometnju u Beloj kući (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Darko Tanasijević postavio je pitanje Maji Marinković, a potom je podigao i Anu Ćurčić.

- Pre neki dan si indirektno udarila na Zvezdana nakon Marijinog izlaganja, jer si potvrdila njenu priču da on igra sa tobom rijaliti? - glasilo je pitanje.

- Ona od početka ima mišljenje da on igra igru sa mnom. Pušten je jedan deo razgovora, ali to nije ceo razgovor. Niko normalan zarad igre ne bi ustao javno i ostavio ženu. Ja u to ne mogu da poverujem - kazala je Anđela Đuričić.

- Šta misliš o Marijinom izlaganju o Zvezdanovoj taktici vezano za Anđelu? - glasilo je pitanje.

- Nikako mi nije bilo logično da se ona složila sa svim što je Marija pričala. Ja bih drugačije postupila. Ako smatram da Zveki nema nikakvu nameru, ne bih se složila sa Zoricom. Trebala je da ustane i kaže da se ne slaže. Ja ne mislim da je on imao neku nameru da pikira Anđelu - rekla je Maja Marinković.

- Na koji način Anđela "turira" i "gasira" Zvezdana? - upitao je Tanasijević.

- Identični su im stavovi i rečenice. Savetuje ga na osnovu iskustva koja ima od prethodne godine. Ne mislim baš u svemu ali u dosta stvari - rekla je Ana.

- Rešila si da podneseš još jednu tužbu za Anđelu? - upitao je voditelj.

- Pa da, za policiju, zbog toga - rekla je Ćurčićeva.

- A ona je pratila rijalitije još kad je bila Nataša Šavija, kao ona je neiskusna - rekla je Anđela.

- Sada da je Zvezdan fer, on bi trebao da kaže gospođici da smo mi samo jednom pogledali taj rijaliti. I eto ko koga tu boli. Prirodno je i normalno da budeš ljubomoran. Ja mislim da bi ona za mnogo manje stvari išla na tužbu - kazala je Ana.

- Žena sa kodeksima mene kao tuži, ona je kao džek - kazala je Đuričićeva.

- Anđela, da li ti imaš kodekse? - glasilo je pitanje.

- Evo, nek bude da nemam. Anđela je gorda - rekla je Anđela.

- Je l' ti znaš šta je gordost Anđela? - upitala je Ana.

- Je l' ti veruješ u Boga? Je l' znaš ti o sedam smrtnih grehova? - upitala ju je Ćurčićeva.

- Ona mene pita je l' ja verujem u Boga. Ona da je normalna ne bi me to nikada pitala. Žena koja ima psihičke probleme da mene pita je l' ja verujem u Boga - kazala je Anđela.

- Moja drugarica je popadija, mislim da znate šta to znači. Ona meni postavlja ovakva pitanja. Ona tako povređena dolazi ovde i pokušava da spasi takvog muža - govorila je Đuričićeva.

- Stigle su mi sada osobine gorde osobe - pročitao je Tanasijević sve osobine.

- Evo stojimo jedna naspram druge, iste smo - kazala je Anđela.

- Sa tobom više nemam nikakvu komunikaciju, raskidamo. A ti reci kakav smo dogovor imali. Aprilili - ubacio se Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još