Počinje Webfest - glasanje i na Nadlanu.com!

Takmičenje za najbolji Web sajt/projekat će se održavati na sajtu www.Nadlanu.com, uz čiju kompletnu tehničku podršku je i realizovana glasačka platforma, kao i na zvaničnom sajtu festivala www.webfest.me.

Svi zainteresovani će moći da slobodno prijave sajtove za koje smatraju da su najbolji u određenoj kategoriji, a svi će biti u konkurenciji za Grand Prix festival, koji će dodeljivati javnost, glasanjem. Prijave će trajati od 1. septembra do 10. oktobra, a glasanje će trajati od 15. oktobra do 5. novembra.

Web Fest .ME konferencija će biti jedan od najvažnijih događaja u regionu, pošto su govornici neke od najvećih Internet zvezda. Met Mulenveg, osnivač WordPress-a i prema mišljenju Business Insider magazina, peti najmoćniji čovek globalne mreže, biće najzvučnije ime festivala.

Ovo će biti prvi put da Mulenveg gostuje u regionu, što će biti jedinstvena prilika da se upozna neko ko je oblikovao način na koji se bloguje i razmišlja u svetu digitalne komunikacije. Toni Konrad, osnivač servisa about.me, član žirija čuvene konferencije TechCrunch i investitor iz Silicijumske doline je drugo veliko ime koje će se pojaviti tokom dvodnevne konferencije u Budvi, a pored njih tu će biti i Jong Li, potpredsednik GoDaddy-a, kao i mnoge druge ključne ličnosti iz Evrope i Amerike.

Konferencija će biti održana 22. i 23. septembra 2011. u Budvi, Crna Gora.

Svečana ceremonija zatvaranja, tokom koje će biti dodeljene Web Fest statuete i proglašeni pobednici, biće održana 17. novembra u Beogradu.

Pogledajte još