ZALJUBLJENI PAR PLANIRA ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Milica Dabović i Milan Cvetinović grade kuću u Beogradu

Milica Dabović s novim dečkom Milanom Cvetinovićem gradi kuću.

Bivša košarkašica i kum pevača Darka Lazića kupuju plac u Beogradu na kom će sagraditi kuću i započeti zajednički život.

- Milica je presrećna otkako je u vezi sa Milanom! Svima priča da nijednog muškarca nije toliko volela i da želi da ostane s njim do kraja života! On živi i radi u Americi, ali je rešio da se zbog Milice vrati u Srbiju. Dogovorili su se da zajedno kupe plac i na njemu izgrade kuću. Već su obilazili zemljišta u Borči, Višnjičkoj banji i Altini - priča izvor.

On dodaje da je njihov plan da se u novi dom usele krajem leta:

- Milica želi montažnu kuću, dok bi Milan više voleo da bude zidana, pa se još dogovaraju za to. Sigurni su da će imati veliko dvorište i vrt. Nastavljaju da obilaze placeve dok ne nađu onaj koji će im u potpunosti odgovarati. Milica će u zemljište i kuću uložiti svu ušteđevinu, dok Milan dobro zarađuje u Americi, pa će obezbediti ostatak novca.

Dok se ne skrase u Srbiji, Dabovićeva i Cvetinović održavaju vezu na daljinu.

- Milica je nedavno bila kod Milana u Americi, a ponovo će otići tamo u maju. Daljina im ne predstavlja nikakav problem, odlično funkcionišu. Pošto imaju ozbiljne planove za budućnost, upoznala ga je i sa šestogodišnjim sinom Stefanom, koji će živeti s njima.

Milica Dabović potvrdila je za domaće medije da planira da se skući s biznismenom.

- Dogovorili smo se da zajedno kupimo plac u Beogradu. Tražimo odgovarajuće zemljište - priča bivša sportistkinja i dodaje da joj je Cvetinović promenio život:

- Milan mi je promenio mišljenje o životu, braku. Govorila sam da nikad više neću da se udajem i rađam decu, ali sad razmišljam drugačije. Ne želim mnogo da govorim o njemu i našoj ljubavi, sve ću napisati u autobiografiji.

Izvor: Informer.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još