KRV JE POČELA DA IZLAZI IZ RANE, MORAO SAM PONOVO U BOLNICU: Darko Lazić otkrio detalje zdravstvenog stanja nakon operacije

Pevač Darko Lazić će se oporavljati i cele ove nedelje u bolnici. On je nakon što je operisao želudac, dosta smršao pa je rešio da uradi estetsku intervenciju odstranjivanja viška kože. Rutinska operacija se iskomplikovala i to na taj način zato što su lekari morali da seku i mišiće Darkove trbušne duplje.

Kako je izgledalo na početku, on je otpušten na kućno lečenje jer se mislilo da je sve ok. Međutim, Lazić je zbog najosnovnijeg kretanja po kući dobio komplikacije. On je ostao sam, pošto je njegova supruga Katarina morala da ode nešto da završi i odmah je pozvao telefonom da joj kaže da je počeo da krvari. Kaća se odmah vratila i otišli su u bolnicu.

- Dobio sam krvarenje, odnosno dobio sam neki hematom koji je krvario. Počela je krv da izlazi iz rane i morao sam hitno nazad da odem na mirovanje i to je to. Bukvalno je tako, nije ništa bilo strašno, mora da se miruje, ako se ne odleži može da dođe do sepse. I to bi već bilo ozbiljno - rekao je Darko za "Scandal".

Izvor: Kurir.rs/Scandal
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još