ŽURKA ZA PAMĆENJE: Svetlana Ceca Ražnatović đuskala do jutra na proslavi 18. rođendana sestričine Helene Ocokoljić (VIDEO)

Helena Ocokoljić, sestričina folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, sinoć je proslavila 18. rođendan u jednom prestoničkom restoranu.

Na glamuroznoj žurki specijalni gost bio je mladi reper Vojaž, koji je prisutne goste oduševio svojim hitovima.

Ponosna tetka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je video-snimak nastao tokom Vojažovog nastupa u kojem se može videti delić atmosfere sa slavlja. Ceca je poput devojke veselo đuskala uz moderne hitove i svojim savršenim izgledom oduševila sve prisutne.

Cecina ćerka Anastasija nije bila u mogućnosti da dođe na proslavu punoletstva svoje sestre, ali joj se obratila porukom iz Španije, gde trenutno boravi kod svog dečka, fudbalskog reprezentativca Nemanje Gudelja.

- Prelepo izgledaš večeras, želim ti da se super provedeš i da ovo bude za tebe noć za pamćenje. Maksimalno iskoristi. Tvoja porodica, koje sam ja deo ti je pripremila malo iznenađenje, retrospektivu života do sada i nadam se da će ti se svideti. Ja sam plakala dok sam je gledala. Ali svi znamo da sam ja dosta emotivna. Uživajte svi - rekla je mlada muzička zvezda u svojoj poruci.

Helenini roditelji, Lidija i Predrag ugostili su oko 150 zvanica, među kojima su se našle brojne domaće estradne zvezde. Slavljenica je blistala u haljini crne boje, a rođendanska torta na četiri sprata oduševila je sve zvanice. Vesela žurka trajala je do jutra i mlada Helena na najbolji mogući način oprostila se od tinejdžerskih dana i zakoračila u svet odraslih.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još