JELENA I JA NE DELIMO SAVETE O DECI: Saška Veselinov Đoković progovorila o odrastanju sina Aleksandra

Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića, nedavno je na svet donela sina Aleksandra. Međutim, samo tri nedelje nakon porođaja, Saška je odlučila da nastavi sa svojim poslovnim obavezama i otvori svoj salon venčanica. Tom prilikom za medije je otkrila kako se nosi sa novom ulogom, ali i da li razmenjuje savate o roditeljstvu sa Jelenom Đoković, kojoj je ta tema godinama u fokusu.

Saška je najpre otkrila koji joj je najemotivniji trenutak sa proslave rođenja sina.

- Pa, nisam bila na toj proslavi, ali toliko snimaka su mi poslali tako da se osećam kao da jesam bila. Za mene najemotivniji trenutak je bio naravno Đoletov govor. Kada sam ga dobila preplakala sam bukvalno sat vremena. To je sve od sreće i uzbuđenja, i te neke povezanosti. On je zaista dok sam bila u bolnici bio konstantno sa mnom, jedino što nije spavao u bolnici. On je sve do proslave bio sa nama, otišao je na proslavu, pa se vratio kod nas. Kada sam čula njegove reči to je nešto što me je slomilo u tom trenutku - rekla je Saška.

S obzirom na to da je Đorđe otkrio da je prisustvovao porođaju, Saška je otkrila da li se plašila njegove reakcije.

- Bio je plan da on tu samo sedi, da bude tu i dočeka bebu, da bi imao taj prvi kontakt kakav sam i ja imala. Međutim, on je gledao čitav proces. Ja sam ga pitala "jao, pa zar ti to nije gadno?", međutim, on kaže da je njemu gadno i ružno kad to vidi na TV-u, ali kada sam ja u pitanju i naše dete, ništa mu nije ružno i strašno. Tako da je on želeo da prati sve što se dešavalo - otkriva Saška Đoković.

Saška je samo tri nedelje nakon porođaja započela novi biznis i otvorila salon, a sada je otkrila i kako sve postiže.

- On i ja smo jako dobro organizovani. Jedva čekam da malo poraste i da mogu da počnem da ga dovodim ovde. Već imam deo gde želim da postavim kolevku, i da bude pravi član ovog koncepta. Generalno što se tiče ovog trenutka, kad nisam ja tu, on je pored bebe, i obrnuto - kaže Saška.

S obzirom na to da je Jelena Đoković posvećena deci, Saška je otkrila i da li joj je dala neki savet.

- Pa mi ne delimo savete. Svako živi kako želi, tako da ne treba se ni mešati u te neke stvari kad su deca u pitanju. Ja za bilo koji savet pitam mamu jer me je ona odgajila i mislim da je uradila pravu stvar. Mnoge stvari u životu ću preuzeti od nje i tako vaspitati svoje dete sutra - kaže supruga Đorđa Đokovića.

Saška je takođe otkrila kako je Novak reagovao kada se susreo prvi put sa Aleksandrom.

- Novak je došao sa sinom Stefanom, i zaista je bilo dirljivo. Stefan je bio mnogo radostan kada je saznao da će doći još jedna beba u ovu porodicu. Odmah je reagovao onako, "Saška, samo da bude muško, hoću da imam brata", tako da svi su bili srećni i radosni - ističe Saška za "Telegraf".

Plavokosa dama otkrila je i da ne planira da stane sa poslom, već je čeka i rad na muškoj kolekciji. Ona je istakla da želi da u fokus svog interesovanja sada stavi muškarce, a glavna inspriacija joj je upravo suprug Đorđe.

Mladi Đorđe nedavno je za "K1" televiziju otkrio da se on i Saška odlično snalaze u ulozi roditelja, ali i da je mali Aleksandar dobro dete koje za sada mirno spava noću.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: saskaveselinov/Instagram

Pogledajte još