BUKET LALA I HALJINA BOJE CIKLAME: Tamara Vučić proslavila 42. rođendan (FOTO)

Tamara Vučić na svom Instagram nalogu objavila je fotografije kojim je obeležila 42. rođendan. Supruga predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, poznata je po prefinjenom modnom ukusu, eleganciji i ženstvenosti, a fotografije koje je, povodom rođendana, napravio poznati fotograf Miloš Nadaždin, još jedna su potvrda stila prve dame Srbije. Pred njegov objektiv stala je odevena u haljinu boje ciklame, dok je u rukama držala buket lala.

Tamara se svojim pratiocima na Instagramu zahvalila na čestitkama i lepim željama, a uz set svojih fotografija napisala je i inspirativnu poruku.

- Moram da priznam da nikada nisam volela ni verovala u traktate o tome da ću, kada odrastem i dođem u neke godine, jednostavno na svet i život gledati drugačije, realističnije i prizemnije... manje emotivno. Draga mi je spoznaja da su, ipak, presudni karakter i vaspitanje - navela je ona u svojoj objavi.

Podsetimo, ova rođena Lozničanka je za aktuelnog predsednika Republike Srbije udata od 2013. godine, a tokom skladnog braka rodila mu je sina Vukana (5). Da prva dama Srbije nije samo supruga predsednika, već i karijerno ostvarena žena, svedoči i činjenica da se bavi diplomatijom još od 2010. godine.

Autor: Nadlanu.com/M.B.
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još