BIVŠI ZADRUGAR PONOVO ZALJUBLJEN: Nenad Aleksić Ša u vezi sa atraktivnom tiktokerkom (FOTO)

Popularni reper Nenad Aleksić Ša, juče je proslavio 43. rođendan, a novom objavom na svojim društvenim mrežama pokrenuo je lavinu komentara, a svi su se pitali samo jedno: Da li je pronašao novu devojku?

Aleksić je objavio fotografije sa atraktivnom plavušom Vanjom sa kojom je na slikama izuzetno prisan, te su svi počeli da se pitaju da je Ša uplivao u novu ljubavnu vezu sa ovom devojkom.

Vanja je, inače, uspešna tiktokerka, a prati je nekoliko bivših zadrugara.

Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Podsetimo, Nenad je nakon turbulentnog odnosa sa Tarom Simov uplovio u novi odnos, a devojku je često pozdravljao u "Zadruzi 6", da bi nekoliko dana po izlasku iz rijalitija javno priznao da su njih dvoje raskinuli, a razlog za ovo nije otkrio:

- Možda nisu spremne da se vezuju na neku ozbiljnu priču. Ne znam pravi razlog zbog kojeg me je ostavila. Bio sam tamo savršen u rijalitiju, ponašao sam se super. Rekla mi je: "Bio si idealan, ali ja ne mogu više..." Samo sam pustio da ode, ne znam pravi razlog. Nikad nisam bio bolji i finiji. Žao mi je, ali tako je. Idemo dalje. Nasmejao sam se kad mi je navela neke razloge. Znam da nisam uradio ništa loše. Možda sam previše dobar, mislim da je to greška. Svako bira svoj put.

Nenad se sada oglasio za domaće medije i priznao vezu sa atraktivnom plavokosom damom.

- Da, zajedno smo i mogu ti reći da sam konačno baš srećan jer me neko iskreno voli - rekao je kratko reper.

Izvor: Pink.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još