PEVAČICA SE ODREKLA JEDNOG ZADOVOLJSTVA: Jelena Kostov otkrila kako se rešila suvišnih kilograma nakon porođaja

Jelena Kostov istakla je kako se nakon porođaja odrekla čokolade i izgubila sedam kilograma, a pre toga nikada nije držala dijetu. Pevačica je u septembru prošle godine rodila ćerkicu Milu, a tokom trudnoće se ugojila devet kilograma.

- Nikada nisam imala problema sa viškom kilograma, a ceo život sam jela čokoladu i druge slatkiše u neograničenim količinama. Takva mi je genetika! Zato nikad nisam ni bila na dijeti, a sa kilažom se nisam mučila ni u prvoj, a ni u drugoj trudnoći. Dok sam bila u drugom stanju sa Milijom, a zatim i sa Milom, ugojila sam se isto - devet kilograma. Međutim, posle prvog porođaja višak je otišao lako. Bez gladovanja i treniranja. Pošto s godinama skidanje kilograma ide sve teže posle drugog porođaja sam rešila da promenim loše navike u ishrani. Tek tad sam uspela da smršam sedam kilograma - priča Jelena i objašnjava kako sada izgleda njen jelovnik.

- Prestala sam da jedem slatkiše. Priznajem, u početku mi nije bilo lako, ali sam s vremenom počela da se osećam mnogo bolje. Doručkujem jabuku, krušku, bananu ili ovsenu kašu... Ručam uglavnom ribu ili rižoto sa povrćem, pošto se pridržavam Vaskršnjeg posta. Za večeru najčešće pojedem salatu.

Iako je doterala liniju, pevačica savetuje žene koje su u drugom stanju da se ne opterećuju izgledom.

- Bila sam sigurna da ću u drugoj trudnoći mnogo više da se ugojim nego u prvoj! Svi su mi pričali da je tako kad se nosi devojčica. Mene to nije zanimalo, jedino mi je bilo bitno da beba bude dobro i da se ja osećam super. Jela sam sve što sam poželela! Ne shvatam žene kojima je važno da budu mršave u trudnoći i zbog toga gladuju. U današnje vreme ima mnogo načina da se na zdrav način rešite viška kilograma.

Izvor: Informer.rs
Foto: kostovjelena/Instagram

Pogledajte još