MARIJA USKORO PRED MATIČAREM: Udaje se ćerka Džeja Ramadanovskog

Marija Ramadanovski, mlađa ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, udaje se 20. maja za svog verenika Stefana Davidovića, piše "Kurir".

Njih dvoje su već neko vreme zajedno i rešili su da ljubav krunišu brakom. Ceremonija će biti održana u jednom ekskluzivnom restoranu na Zrenjaninskom putu. Među zvanicama će biti prijatelji, porodica, kao i kolege Marijinog tate.

- Sve je spremno za venčanje. Obe porodice su srećne jer će se Marija i Stefan zavetovati na večnu ljubav i poštovanje. Mnogo se vole, preslatki su zajedno i biće to jedno lepo, bajkovito venčanje. Njen dečko je iz fine, domaćinske i ugledne porodice.

Mariju je u ponoć 2023. godine zaprosio Stefan i ona je srećna i zadovoljna pristala da se uda za njega.

- Upravo verena! Volim te, ljubavi moja, najviše na svetu - napisala je tada na društvenim mrežama i podelila fotografije sa veridbe. Njen budući suprug nije javna ličnost i izbegava da se pojavljuje u medijima. S druge strane, Džejova ćerka je završila školu za negu lepote, u čemu ju je otac podržao. Ona je uspešna u svom zanimanju i šminkala je mnoge poznate ličnosti, a radila je i u pozorištu. Ima talenat na oca i odlično peva, pa je odlučila da se oproba i u muzičkim vodama.

Marija je potvrdila pisanja domaćih medija.

- Šta bih rekla, znate da ja ne pričam mnogo o svom privatnom životu, ali eto, to su lepe vesti - udajem se za čoveka svog života. Žao mi je što moj tata nije upoznao Stefana. Jako sam srećna s njim i mislim da je to i više nego dovoljno. Ne plašim se braka, već živimo zajedno. Pripreme za venčanje su skoro završene, sve polako privodimo kraju. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pesme "Koči", koju ću promovisati ovih dana, a pevaću je i na svom venčanju - rekla je Marija.

Marijina starija sestra Ana godinama je u braku sa pevačem Adilom Maksutovićem.

Iako su imali turbulentan period, uspeli su da prevaziđu bračne probleme i maksimalno su posvećeni jedno drugom. Odlično funkcionišu, a imaju dvoje dece.

Izvor: Kurir.rs
Foto: marija_ramadanovski/Instagram

Pogledajte još