ZADRUGAR POLOMIO RUKU?! Marko Janjušević Janjuš urlao od bolova nakon pada sa kreveta (VIDEO)

Nakon žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima Filip Car i Marko Janjušević Janjuš ušli su u žestok sukob i prekinuli prijateljstvo. U jednom trenutku Car je ušao u spavaću sobu Bele kuće, kako bi rekao još koju doskočicu bivšem prijatelju, koji je skočio na krevet, a potom pao na pod.

Obezbeđenje je munjevitom brzionom utrčalo na imanje, ali se Janjuš od pada sa kreveta više nije pomerao.

Zadrugari su već poskakali sa kreveta i pritrčali mu u pomoć.

- Šta mu je, šta ga boli? Šta mu je? Idite vidite šta mu je? Kako ne zna šta ga boli? - ponavljao je Car.

Filip je nakon Janjuševog pada sedeo sa Zvezdanom Slavnićem, Anđelom Đuričić, Bojanom Simićem i Aleksandrom Nikolić. Car je sve vreme pokušavao da iskaže kako se oseća zbog Janjuševe povrede od pada sa kreveta.

- Kakav god da je moj je, je*o mu pas mater! I moramo ovo rešiti sa jednom kvalitetnom tučom! Ne znam kakav si, ali opet si neko moj! Kunem ti se, kao da mi je tata rođeni! Jesi siguran da mu nije ništa? Da nije kuk ili nešto? - pitao je Car.

- Ništa, ne brini! - rekao je Zvezdan.

- Boli ga! - rekao je Car i dodao:

- Joj majko moja mila, krv ti je*em! On skočio sa kreveta i na krevet i on kao ide.. Zatrčao se, skočio na krevet prema meni, nagnuo se nazad i pao da desnu stranu! Krv ti je*em! Je l' mi veruješ da bih se ubio da mu je nešto sa leđima bilo, ja bih umro! Au Sunce ti je*em, ja sam bio uveren, ne diže se čovek sa poda, ili kuk ili leđa!

- Nije slomio ništa, lakat ga boli! - rekao je Slavnić.

Međutim, gledaoci "Zadruge" na društvenim mrežama tvde da je Janjušević polomio ruku, te da se na imanje vratio sa gipsom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još