ZBOG SESTARA NISAM U BRAKU: Nataša Bekvalac iskreno o porodici i podršci koju joj pružaju najbliži

Pop zvezda Nataša Bekvalac u intervjuu za magazin "Story" progovorila je o podršci porodice, te otkrila da još uvek nije spremna za snimanje rijalitija o sebi i svojim sestrama Kristini i Dragani, ali da je svesna da bi takav projekat imao veliki odziv kod publike.

- Ne bi bilo potrebe da se rijaliti režira kada smo nas tri u pitanju. Život svakodnevno najbolje režira, a ja sam zahvalna što je moj ovako sadržajan, često smešan i zabavan, prepun uspona i padova. Jedino čega u našoj porodici nikada ne manjka - to je ljubav. Ipak, nisam sigurna koliko sam spremna da svoj život dam na tacni, iako sam pravo na privatnost potpuno izgubila, nažalost - rekla je Nataša i dodala da je ponosna na svoju porodicu, pogotovo na sestre Kristinu i Draganu Bekvalac.

- Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Bože, možda zato nisam u braku - kaže pevačica i ističe da joj je važna podrška porodice.

- Najvažnija je podrška porodice. Ne samo meni kao samohranom roditelju, već generalno, njihova podrška mi je potrebna za svaku sferu mog života. Najveću moć i ljubav porodice osetila sam u svojim najtežim momentima - rekla je Bekvalčeva.

Izvor: Story
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još